x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Noul smartphone Huawei P20 lite este disponibil pe piaţa românească

Noul smartphone Huawei P20 lite este disponibil pe piaţa românească

30 Mar 2018   •   15:38
Noul smartphone Huawei P20 lite este disponibil pe piaţa românească

Noul model de smartphone Huawei P20 lite este disponibil pe piaţa din România în trei variante de culoare - Klein Blue, Sakura Pink şi Midnight Blue, cu preţuri începând de la 1.699 lei, a anunţat vineri Huawei Consumer Business Group. 

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, Huawei P20 integrează un display FHD Huawei FullView 2.0, de 5.84 inchi, o rezoluţie de 2280x1080p şi un raport ecran-carcasă de 19:9. 'Retina HD', încorporată în display-ul FullView 2.0, redă culorile vibrante datorită densităţii pixelilor de 432ppi, precum şi a ratei de contrast de 1500:1. 

Dispozitivul este dotat cu o cameră frontală de 16 MP şi cu un sistem 'dual-camera' principal, cu un obiectiv de 16MP şi unul de 2MP. P20 lite înglobează o tehnologie de re-echilibrare a nivelului de lumină, care integrează surse de lumină din surse diferite, menite să optimizeze luminozitatea imaginii şi să reducă raportul signal-to-noise (SNR) cu până la 300%. 

Huawei P20 lite beneficiază, de asemenea, de interfaţa EMUI 8.0, capabilă să utilizeze cât mai bine atât avantajele software cât şi pe cele hardware, cu scopul de-a optimiza CPU-ul pentru performanţe puternice. Memoria mare, de 4GB + 128GB sau 4GB + 64GB, oferă utilizatorilor libertatea de a instala un număr mare de jocuri, de-a descărca muzica preferată sau de-a viziona clipuri video. 

Produsele şi serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de ţări şi deservesc o treime din populaţia lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce priveşte livrările de smartphone-uri la nivel global. 

Compania deţine 17 centre R&D în ţări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China şi Finlanda. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Huawei P20 lite