x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Oliviera, aplicaţia mobilă românească prin care poţi comanda online mâncare

Oliviera, aplicaţia mobilă românească prin care poţi comanda online mâncare

28 Mar 2013   •   19:27
Oliviera, aplicaţia mobilă românească prin care poţi comanda online mâncare

Oliviera este prima platformă mobile de food delivery din România, o inovaţie atât pe piaţa livrării de mâncare la domiciliu cât şi în zona de aplicaţii mobile. Descărcarea este gratuită pe platformele iOS şi Android iar livrarea comenzii se face fără vreo taxă suplimentară.

În cadrul aplicaţiei îşi oferă serviciile mai multe lanţuri de livrare de mâncare la domiciliu şi restaurante cu diferite specificuri culinare, printre acestea Jerry's Pizza, Wu Xing, Pizzicato, El Torito, Karishma şi edulce.ro, promotorii promiţând extinderea acestei liste.

Dintr-un singur cont se pot lansa solicitări pentru orice restaurant partener, adresele de livrare sunt memorate şi nu trebuie introduse de fiecare dată. În plus, utilizatorii au ocazia de a repeta orice comandă anterioară, vizualizând istoricul sau chiar de a trece anumite feluri de mâncare la categoria de favorite, pentru a-şi comanda şi mai rapid preferinţele culinare.

Aplicaţia pune la dispoziţia utilizatorului divese posibilităţi de selecţie: vizualizarea restaurantelor în funcţie de proximitate, alfabetic sau în funcţie de specific, informaţii actualizate despre disponibilitatea de livrare şi promoţiile existente. Confirmarea este primită instant, prin Push Notificatios, când comanda intră în producţie, şi este furnizat şi un timp de livrare real. În plus, pentru clienţii fideli nu mai este necesar interviul telefonic - restaurantul nu îi mai contacteaza pentru confirmare, ci preia automat comandă.   
Pentru majoritatea restaurantelor partenere, livrarea se face exclusiv pe Bucureşti, dar există oferte active şi disponibile şi pentru Piteşti şi Ploiesti.

×