x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Orange Extra Signal pentru birourile în care semnalul e slab.

Orange Extra Signal pentru birourile în care semnalul e slab.

de Alexandru Radescu    |    31 Mai 2011   •   12:38
Orange Extra Signal pentru birourile în care semnalul e slab.

Fie din cauza materialelor de constructii care ecraneaza semnalul, fie din cauza pozitionarii la subsol sau a lipsei semnalului in zone izolate, in unele cladiri de birouri acoperirea este mai slaba sau inexistenta. Pentru aceste cazuri, Orange Romania lanseaza solutia Extra Signal pentru imbunatatirea acoperirii 3G/3G+ in interiorul cladirii (voce si date).

Solutia Extra Signal, avand la baza tehnologia Femtocell, creeaza o celula 3G/3G+ in interiorul cladirii, functionand ca o mini-antena proprie, ce difuzeaza semnalul in zona respectiva, imbunatatind acoperirea si calitatea serviciilor de voce si date mobile. Pentru a beneficia de aceste avantaje, este necesara conectarea echipamentului Extra Signal la linia de internet fix existenta in cladire si utilizarea echipamentelor 3G/3G+ (telefoane mobile, smartphone-uri, tablete sau laptop-uri cu modem-uri sau routere 3G/3G+).

Echipamentul acopera pana la 800 de metri patrati - spatiu deschis - si permite pana la 16 apeluri de voce simultan si o viteza de internet de pana la 7,2 Mbps.

Solutia Extra Signal poate fi achizitionata la pret de 500 de euro.

×