x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pachetul Office gratuit pentru dispozitivele mobile iOS și Android

Pachetul Office gratuit pentru dispozitivele mobile iOS și Android

07 Noi 2014   •   09:03
Pachetul Office gratuit pentru dispozitivele mobile iOS și Android

Producătorul american de software Microsoft a anunțat că, începând de joi, pachetul său Office este disponibil în mod gratuit pentru cei care utilizează tablete și smartphone-uri echipate cu sistemele de operare ale rivalilor Apple și Google, transmite AFP.

Până acum deținătorii de tablete iPad trebuia să plătească un abonament de 99 de dolari pe an pentru a putea utiliza versiunea Office 365 și a crea sau edita documente în Word, Excel sau PowerPoint.

'Astăzi am făcut următorul pas în a oferi Office tuturor, pe orice dispozitiv', a declarat vice-președintele Microsoft, John Case. 'Începând de astăzi oamenii pot edita documente Office pe iPhone-uri și iPaduri, și în curând și pe tablete Android utilizând Office 365 fără abonament', a adăugat John Case.

Pentru Microsoft tableta iPad este o poartă care duce la calculatoarele de tip desktop.Versiunea pentru PC a pachetului Office necesită în continuare abonament, iar Microsoft speră că cei care sunt obișnuiți să utilizeze versiunea pentru dispozitive mobile vor dori să aibă aceiași experiență și pe calculatoarele lor personale.

Microsoft anunță că aplicația Office pentru iPad și iPhone este disponibilă în 29 de limbi și 136 de țări, grupul american susținând că va oferi și o versiune pentru tabletele care utilizează sistemul de operare Android dezvoltat de Google. 

×