x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pokémon Go a fost INTERZIS în unele ţări

Pokémon Go a fost INTERZIS în unele ţări

21 Iul 2016   •   12:38
Pokémon Go a fost INTERZIS în unele ţări

ISTERIA Pokémon Go. Autorităţile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toată lumea, Pokémon Go, în parlamentul prezidenţial, miercuri, 20 iulie.

"Acesta este biroul președintelui, nu un loc de joacă", a declarat un purtător de cuvânt de la palat pentru Associated Press.

Tot în Indonezia, poliția a reţinut un cetățean francez după ce a intrat într-o bază militară în timp ce vâna un pokemon, potrivit learningenglish.voanews.com.

De asemenea, oficialii religioşi de top din Arabia Saudită au hotărât într-o şedinţă că nu există nici un loc pentru Pokémon Go în regatul arab. Hotărârea a fost o reînnoire a unei fatwa  din 2001 împotriva cărţilor de joc Pokémon.

Secretariatul General al Consiliului de Savanţi Seniori Religioşi a spus că Pokémon nu este în concordanță cu legea islamică, potrivit Reuters. Agenția de știri a raportat că liderii religioși au spus Pokémon promovează teoria evoluției naturale.

Potrivit GeekWire, un angajat al companiei americane de avioane Boeing, a fost rănit în timp ce se juca Pokémon Go. Purtătorul de cuvânt, Charles Bickers a declarat pentru VOA că Boeing a interzis folosirea telefoanele mobile în timpul orelor de lucru, încă din 2014, pentru a evita distragerile care îi fac pe oameni să greşească

×
Subiecte în articol: Pokemon Go