x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pokémon Go: Un tânăr şi-a părăsit locul de muncă pentru a deveni un vânător de pokemoni cu normă întreagă

Pokémon Go: Un tânăr şi-a părăsit locul de muncă pentru a deveni un vânător de pokemoni cu normă întreagă

18 Iul 2016   •   14:31
Pokémon Go: Un tânăr şi-a părăsit locul de muncă pentru a deveni un vânător de pokemoni cu normă întreagă

Tom Currie, un tânăr din Auckland în vârstă de 24 de ani, a renunţat la locul de muncă săptămâna trecută pentru a începe un tur de două luni în Noua Zeelandă cu scopul de a captura toţi pokemonii din jocul Pokemon Go, lansat săptămâna trecută.

În fiecare dimineaţă, el  îşi ia în rucsac sticla de cafea, prânzul şi o pelerină de ploaie şi pleacă să vâneze pokemoni indiferent de vreme.

Currie a rezervat 20 de călătorii cu autobuzul în mai puţin de o săptămână, a vizitat 6 oraşe din sudul insulei şi a prins pokemoni la fiecare oprire. Până în prezent, a capturat 90 de pokemoni din cei 150 lansaţi în joc. În Kaikoura Ranges, pe coasta de est a insulei, Currie i-a capturat pe Dragonair, Scyther și Jynx, a precizat theguardian.com.

"Am vrut să am parte de o aventură", a spus Currie. "Am lucrat timp de șase ani și am avut nevoie disperată de o pauză, iar Pokémon mi-a oferit șansa de a trăi acest vis. "

Tânărul a spus că cea mai interesantă experienţă a fost in Sumner, Christchurch, care a devenit un loc foarte popular pentru vânătorii de pokemon şi că la vânătoare au fost aproximativ 100 de oameni.

Călătoria lui Tom a fost ieftină, deoarece a dormit în cămine şi la cunoştinţe, însă acesta a stârnit interesul națiunii şi a fost abordat de diverse companii de transport, oferindu-se să-l ducă în locuri îndepărtate ale țării pentru a vâna pentru pokémon rari. A primit, de asemenea, mesaje de sprijin din întreaga lume, inclusiv Irlanda, India, Canada şi Statele Unite.

“Tom este un copil foarte spontan şi independent, dintotdeauna a fost aşa“, a spus mama lui, Tania Dobbs. “Eu şi bunica lui nu înţelegem acest joc, ne amintim însă că a iubit desenele încă din copilărie. Sunt mândră că se bucură din plin de viaţă şi că vizitează întreaga ţară. Îl susţin 100%. “

×
Subiecte în articol: Pokemon Go Tom Currie