x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Retelele ies la expozitie

Retelele ies la expozitie

05 Mar 2004   •   00:00

La sfarsitul acestei luni, Cisco Systems Romania organizeaza evenimentul IT anual Cisco Expo 2004, intitulat "Aceasta este puterea retelei" (This is the power of the network).

Aflat la a doua editie, Cisco Expo 2004 prezinta cele mai recente tendinte in domeniul solutiilor pentru retele de comunicatii, precum si tehnologii si solutii de afaceri prin Internet, in sprijinul companiilor si institutiilor publice.

Renumiti experti in domeniu din Europa si din Romania, vor sustine prezentari grupate pe diferite tehnologii de varf printre care amintim: IP Communications, Storage & Optical, Security, Network Management Services, Metro Ethernet, Wireless, Next Generation Networks, alte tehnologii. In paralel, in prima zi a conferintei se va desfasura sectiunea Cisco Learning Community, dedicata solutiilor de e-Learning.

Cine participa

Evenimentul va gazdui o expozitie cu echipamente si demonstratii tehnice de solutii si tehnologii prezentate Connex, Datanet Systems, HP Romania, IBM Romania si Crescendo - casa de solutii IT&C.

Cisco Expo 2004 se adreseaza deopotriva specialistilor IT si managerilor de companii, reprezentantilor canalelor de vanzare din sectorul public, responsabililor cu sistemele informatice, administratorilor de retele si reprezentantilor presei.

Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inregistra online, pe site-ul dedicat evenimentului, la adresa www.ciscoexpo.ro, unde sunt disponibile si informatii privind agenda si activitatile din cadrul manifestarii.

Cisco Systems este lider mondial in domeniul echipamentelor de retea pentru Internet. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT