x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Risc de electrocutare cu încărcătoare Nokia!

Risc de electrocutare cu încărcătoare Nokia!

17 Apr 2014   •   16:19
 Risc de electrocutare cu încărcătoare Nokia!

Nokia a lansat azi un avertisment cu privire la aproximativ 30.000 de încărcătoare pentru tableta sa Lumia 2520 (foto), din cauza riscului de electrocutare, transmite AFP.

Încărcătorul, denumit AC-300, a fost vândut în Germania, Austria, Danemarca, SUA, Finlanda, Marea Britanie, Elveţia şi Rusia.

'În anumite condiţii, învelişul de plastic al încărcătorului ar putea să se desprindă. În acest caz, anumite componente interne prezintă un risc de electrocutare dacă există un contact în momentul în care încărcătorul este în priză', a avertizat Nokia într-un comunicat.

Nokia invită deţinătorii unui astfel de încărcător să înceteze să îl mai folosească până la noi înştiinţări, explicând că este în căutarea unei soluţii cu furnizorii pentru a permite posesorilor de tabletă Lumia 2520 să beneficieze de un încărcător sigur.

Lansată pe piaţa la finele anului trecut, Lumia 2520 este prima tabletă produsă de fostul lider mondial al telefoanelor mobile. Grupul american Microsoft a preluat operaţiunile de producţie de telefoane mobile şi servicii ale Nokia pentru 5,44 miliarde de euro. (Agerpres)





×
Subiecte în articol: Lumia 2520 încărcător nokia