x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung a lansat primul televizor modular MicroLED din lume VIDEO

Samsung a lansat primul televizor modular MicroLED din lume VIDEO

09 Ian 2018   •   16:20
Samsung a lansat primul televizor modular MicroLED din lume VIDEO

Compania Samsung Electronics Co. Ltd. a lansat "The Wall" - primul televizor modular MicroLED din lume dedicat consumatorilor, inovaţia fiind prezentată la ediţia din 2018 a evenimentului de tehnologie First Look CES.

 

Televizorul modular are un ecran de 146 inci (370cm) şi tehnologie MicroLED cu emisie automată şi a fost prezentat de Samsung la CES, în paralel cu cele mai recente inovaţii tehnologice din zona de display ale companiei. Samsung stabileşte prin această lansare un nou reper în evoluţia televizoarelor, care acum poate oferi deopotrivă o experienţă remarcabilă de vizionare, dar poate acţiona şi ca un hub inteligent menit să îmbunătăţească viaţa de zi cu zi a utilizatorilor săi.

Potrivit companiei, Samsung "The Wall" redă o claritate incredibilă a imaginii, fără restricţii de dimensiune, rezoluţie sau formă. Tehnologia MicroLED elimină nevoia de filtre de culoare sau de iluminare suplimentară (backlight). De asemenea, ecranul MicroLED excelează în ceea ce priveşte durabilitatea şi eficienţa, inclusiv eficienţa luminoasă, durata de viaţă a sursei de lumină şi consumul de energie stabilind standardul pentru tehnologia viitoarelor display-uri.

Dispunând de un design modular, fără ramă, "The Wall" permite utilizatorilor să îşi personalizeze dimensiunea şi forma televizorului pentru a se potrivi nevoilor lor. Ecranul se poate configura pentru a fi utilizat în diferite scopuri, putând transforma orice perete într-un hub de afişaj.

×