x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung duce VR la un nivel superior. Noua cameră 3D are funcții inovative

Samsung duce VR la un nivel superior. Noua cameră 3D are funcții inovative

23 Oct 2017   •   11:47
Samsung duce VR la un nivel superior. Noua cameră 3D are funcții inovative

Samsung Electronics lansează modelul 360 Round, o nouă cameră pentru crearea şi transmiterea de conţinut 3D de înaltă calitate.

Samsung 360 Round utilizează 17 obiective - opt perechi stereo, poziţionate orizontal şi un obiectiv poziţionat vertical-pentru a transmite live conţinut video şi audio 3D, în format 4K, şi a crea imagini 3D în profunzime, fiind dedicată specialiştilor care doresc o experienţă superioară în realitatea virtuală (VR). 

Camera Samsung 360 Round are un design rezistent şi compact, beneficiază de certificare IP651 care asigură rezistenţa la apă şi praf, putând fi folosită în orice condiţii meteo. În plus, întrucât nu dispune de ventilator, camera este foarte uşoară şi nu are dezavantajul zgomotului de fundal. Dispozitivul beneficiază de funcţii suplimentare, precum soluţii software de editare şi concatenare a imaginilor, dar şi de stocare externă expandabilă, asigurând o filmare de lungă durată pentru orice fel de proiect. 
  
Extinderea platformelor cu conţinut 360, precum Samsung VR, Facebook şi YouTube, dar şi răspândirea videoclipurilor 360 în media au sporit nevoia pentru videoclipuri 360 de înaltă calitate în rândul profesioniştilor şi entuziaştilor de realitate virtuală. 
  
'Samsung 360 Round este un produs revoluţionar care confirmă şi consolidează poziţia noastră de lider pe piaţa realităţii virtuale. Am conceput un produs care are integrate funcţii inovative de realitate virtuală, cu ajutorul căruia producătorii şi distributorii de conţinut video pot crea cu uşurinţă conţinut 3D de înaltă calitate. Camera este un mix reuşit de capabilităţi de livestreaming, rezistenţă la apă şi praf IP65, la care se adaugă cele 17 obiective, fiind produsul ideal pentru o gamă largă de utilizări - de la transmisiuni live a evenimentelor de mari dimensiuni, la filmarea în centrele de training din diverse industrii', a declarat Suk-Jea Hahn, Executive Vice President, Samsung Electronics' Global Mobile B2B Team. 
  
Samsung 360 Round va fi disponibilă începând cu luna octombrie 2017 în SUA, urmând ca apoi să fie distribuită şi pe celelalte pieţe. 

    Samsung Electronics Co., Ltd. inovează în sfera televizoarelor, a smartphone-urilor, dispozitivelor portabile, tabletelor, electrocasnicelor, aparaturii medicale, sistemelor de reţea, a semiconductorilor etc. AGERPRES

×