x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung Galaxy S7 se lansează în 3 sau 4 variante

Samsung Galaxy S7 se lansează în 3 sau 4 variante

16 Ian 2016   •   23:04
Samsung Galaxy S7 se lansează în 3 sau 4 variante
Mai avem de aşteptat puţin mai mult decât o lună de zile până când Samsung ne-ar putea face o surpriză şi ar putea lansa Galaxy S7, dispozitivul flasgship al anului, nicăieri altundeva decât ma MWC 2016, eveniment de tehnologie ce va avea loc la Barcelona între 22 – 26 februarie 2016.
 
Noi zvonuri sugerează că Samsung va lansa un dispozitiv phablet, care ne-am aştepta să fie un follow up la Galaxy S6 Edge Plus. De asemenea, se consideră că, Samsung ar putea renunţa la dimensiunea standard a Galaxy S7 Edge în favoarea Galaxy S7 Edge Plus, concentrându-se pe tehnologia display-ului de pe phabletul inovativ.
 
Detaliile vin o dată cu un screenshot al dispozitivului care arată un ecran de 5.7 inchi cu o rezoluţie de 2560 x 1440. Aceeaşi imagine sugerează că telefonul va veni cu o cameră principală de 12.2 MP şi una frontală de 5 MP.
 
Noobz.ro prezintă chiar şi un video de 30 de secunde cu ceea ce pare a fi designul flagship-ului smartphone Samsung Galaxy S7. Camera principală nu va mai avea 16 MP ca cea de pe dispozitivele din seria S6, dar tehnologia Britecell anunţată recent are o mărime a pixelilor mai mică, aşa că se justifică această caracteristică la noile dispozitive flagship de la Samsung.
 
De asemenea, mai este sugerat faptul că telefonul va avea 4 GB de RAM şi un procesor Qualcomm Snapdragon 820. Dacă este să ne luăm după cele mai recente zvonuri, Galaxy S7 şi S7 Edge sunt o pereche de smartphone-uri perfecte!
 
Află ce specificaţii vor avea smartphone-urile din seria S7.

×