x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge în România: Preţ şi disponibilitate

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge în România: Preţ şi disponibilitate

23 Feb 2016   •   09:26
Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge în România: Preţ şi disponibilitate
Samsung a lansat Galaxy S7 şi S7 Edge, iar începând de astăzi, românii pot să precomande unul dintre dispozitive, pentru a putea să intre, de asemenea, în posesia unui Gear VR GRATUIT.
La evenimentul de lansare a luat cuvântul atât CEO-ul şi Preşedintele Samsung, DJ Koh şi Fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, cel din urmă vorbind despre parteneriatul dintre Gear VR şi Oculus Rift, anunţă Noobz.ro.
 
Dacă vă întrebaţi de când puteţi precomanda sau comanda un Samsung Galaxy S7 sau un S7 Edge, ei bine, prima ofertă vine în România din partea furnizorului de telefonie mobilă Orange.
 
Orange mai oferă cadou la achiziţionarea unui produs din seria S7 o baterie externă. În plus, dacă faci precomandă la Galaxy S7 sau S7 Edge, trebuie să mai ştii că livrarea se va face pe data de 8 martie, nu pe 11 martie, cum s-a speculat până acum.
 
eMAG se alătură, de asemenea, retailerilor care aduc în România Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, iar precomenzilepot fi făcute începând de duminică, 21 februarie 2016.
Află care sunt preţurile Galaxy S7 şi S7 Edge, atât la Orange, cât şi la eMAG, de pe Noobz.ro. 

×