x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Teatrele se muta pe web

Teatrele se muta pe web

27 Feb 2004   •   00:00

Saptamana aceasta a fost lansat un program prin care cei care vor sa mearga la teatru isi vor putea rezerva biletele intrand pe o pagina de Internet: www.dol.ro

Intr-o prima faza, doritorii pot beneficia de acesta pentru teatrul Nottara, urmand ca, in viitorul apropiat, din acest program sa faca parte toate teatrele din Capitala, promit administratorii.

Comod

Biletele se vor putea achizitiona de la casa de bilete, ca si pana acum, si in plus se vor putea rezerva si online, de pe adresa web www.dol.ro, unde va exista o prezentare detaliata pentru toate spectacolele teatrelor - distributie, regie, muzica, scenografie etc. Utilizatorul de Internet va putea vedea gradul de ocupare a salii pentru spectacole direct pe schema salii, iar printr-o simpla apasare va alege in ce zona a salii doreste locurile.

Rezervare

In scurt timp, toate teatrele vor fi legate permanent cu reteaua "eRezervare ", cu ajutorul careia se vor schimba informatii intre terminalul aflat la casa de bilete a teatrului si serverul central. Clientii "vechi" vor primi carduri de fidelitate, care vor spori siguranta operatiunilor din sistem si vor conduce la o mai usoara gestionare a vanzarilor. In plus, cardurile de membru contin elemente de securitate de ultima generatie. (Catalin Budescu)

×
Subiecte în articol: IT