x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Telefonul tău se va debloca numai dacă îţi recunoaşte bătăile inimii

Telefonul tău se va debloca numai dacă îţi recunoaşte bătăile inimii

19 Feb 2016   •   10:11
Telefonul tău se va debloca numai dacă îţi recunoaşte bătăile inimii
Subiectul legat de senzorii de amprentă au fost dezbătuţi destul de des în ultima perioadă şi toate companiile producătoare de dispozitive mobile şi portabile doresc să descopere cel mai sigur sistem de securitate pentru gadgeturile personale.
Potrivit Noobz.ro,CrucialTec a dezvoltat un nou sistem de verificare biometrică care nu doar că îţi citeşte amprenta, dar recunoaşte, de asemenea, bătăile inimii, în acelaşi timp, pentru a depista falsul, dacă este cazul.
 
Cunoscut drept Anti-Fake BTP, acest nou design încearcă să prevină utilizarea amprentelor false folosite pentru a verifica dacă prin degetul aşezat pe scanner circulă sângele, timp în care este scanată şi amprenta.
 
Compania plănuieşte, de asemenea, să încorporeze alte modalităţi de întărire a securităţii, precum analiza impedantă bioelectrică pentru a verifica dacă compoziţia unui deget este cu adevărat umană.
 
Dat fiind faptul că, în viitorul apropiat cititoarele de amprentă vor fi integrate într-un nou sistem care este strâns legat de detaliile personale, precum conturile bancare via sistemele de plată mobile, opţiuni hardware mai sigure, precum Anti-Fake BTB, sunt mai mult decât necesare.
 
Află ce inovaţii se pregătesc la Mobile World Congress 2016 în perioada 22 - 25 februarie la Barcelona. 

×