x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget UTI Grup, premiata la varf

UTI Grup, premiata la varf

06 Mar 2004   •   00:00

In data de 27 februarie 2004 a avut loc la Palatul Cotroceni ceremonia de decernare a premiilor IT&C pentru anul 2003, eveniment desfasurat sub inaltul patronaj al presedintelui Romaniei, domnul Ion Iliescu, in prezenta invitatilor: reprezentanti ai corpului diplomatic, ai marilor companii nationale si internationale, membri marcanti ai comunitatii IT&C din Romania, reprezentanti ai presei.

Din partea UTI au fost prezenti domnul Tiberiu Urdareanu, presedinte UTI Grup si domnul Mihai Ianciu, director al Diviziei IT&C din UTI Systems.

Domnul Tiberiu Urdareanu a primit distinctia Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler din partea presedintelui Romaniei, domnul Ion Iliescu, ca recunoastere a meritelor sale in dezvoltarea industriei autohtone de IT&C.

In perioada 26 ianuarie - 4 februarie 2004, membrii comunitatii IT&C romanesti au prezentat pe site-ul oficial al competitiei, www.premii-tic.ro, propunerile lor referitoare la cele mai bune proiecte, produse, servicii si companii IT&C romanesti din anul 2003. Au intrat in competitie doar proiectele noi romanesti, aflate deja in exploatare.

In etapa a doua a competitiei, care s-a derulat in perioada 9 - 15 februarie, propunerile validate de juriu au fost votate de catre aceleasi companii din industria IT&C din Romania (aproximativ 1000 companii, 1 vot/companie).

UTI Systems a fost selectat ca finalist la doua categorii - Cel mai bun produs software si Cel mai inovativ produs software - cu produsul de securitate logica UTI gateSafe, care asigura managementul centralizat si controlul identitatii digitale in infrastructuri IT de dimensiuni medii-mari.

In cadrul ceremoniei de premiere au fost rulate doua clipuri video cu prezentarea produsului gateSafe, sustinuta de domnul Cristian Radu, sef al departamentului de Ingineria Sistemelor in cadrul Diviziei de IT&C din UTI Systems.

Prezentarea s-a concentrat pe caracterul inovativ al produsului gateSafe, obtinut ca rezultat al unui proces de cercetare-dezvoltare in care UTI a investit de peste 3 ani, in acest moment putand concura cu firme de renume international in domeniul securitatii informatiei.

×
Subiecte în articol: IT