x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Upgrade WhatsApp. Read Recipt, funcția care afectează toți utilizatorii începând de astăzi!

Upgrade WhatsApp. Read Recipt, funcția care afectează toți utilizatorii începând de astăzi!

06 Noi 2014   •   18:09
Upgrade WhatsApp. Read Recipt, funcția care afectează toți utilizatorii începând de astăzi!

În urma unui upgrade, aplicația WhatsApp oferă utilizatorilor, începând de astăzi, confirmarea recepționării mesajelor expediate.

Deși mulți asimilau bifa care apărea atașată mesajului expediat prin intermediul aplicației, cu faptul că acesta a fost citit de destinatar, acesta indica doar faptul că mesajul a fost livrat. În noua versiune, schimbarea culorii semnului ăn albastru va semnala faptul că destinatarul a citit mesajul pe care i l-ați trimis.

În plus, o apăsare lungă pe textul trimis permite accesarea ecranului Message Info, unde sunt furnizate informaţii exacte privind data şi ora la care mesajul trimis a fost recepţionat și citit.

Un alt element nou este indicatorul Last Seen afişat în ecranul conversaţiei în colţul stânga sus, anunţând momentul ultimei activităţi pe WhatsApp a partenerului de discuţie.

În cadrul unei discuții de grup, în momentul în care toți membri grupului au citit mesajul trimis, acest fapt va fi notificat prin apariția a două semne albastre.

Funcţia Read Recipt pentru marcarea mesajelor citite la destinatar va fi disponibilă în ambele versiuni WhatsApp, pentru Android şi, iOS de îndată ce aplicaţia va fi actualizată la noua versiune.

De asemenea, dezvoltatorii care au studiat kit-ului de instalare au descoperit un set de icon-uri ce poate semnala o posibilă adăugare a suportului pentru mesagerie în sistem VoIP, pregătită pentru o actualizare ulterioară a clientului WhatsApp.

×