x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Zuckerberg: "Facebook nu are de gând să facă bani de pe urma WhatsApp"

Zuckerberg: "Facebook nu are de gând să facă bani de pe urma WhatsApp"

10 Oct 2014   •   09:13
Zuckerberg: "Facebook nu are de gând să facă bani de pe urma WhatsApp"

Rețeaua de socializare Facebook nu are planuri imediate pentru a face bani de pe urma aplicației de mesagerie pentru smartphone-uri WhatsApp, a declarat joi fondatorul și directorul general de la Facebook, Mark Zuckerberg, transmite Reuters.

Zuckerberg, care în prezent vizitează India pentru a participa la un eveniment destinat creșterii gradului de utilizare a Internetului, nu a oferit alte detalii.

Facebook a finalizat, luni, procesul de preluare a WhatsApp pentru un preț de aproximativ 22 de miliarde de dolari, cu trei miliarde de dolari față de suma vehiculată inițial, ca urmare a creșterii cotației acțiunilor Facebook în ultimele luni. Creșterea continuă a prețului acțiunilor Facebook a făcut din rețeaua de socializare a 22-a mare companie din lume, luna trecută capitalizarea bursieră a Facebook trecând pragul de 200 de miliarde de dolari.

Aplicația de mesagerie WhatsApp rulează pe diferite tipuri de telefoane și fără mesaje publicitare. Aplicația este folosită gratuit, după un abonament de 99 de cenți pe an.

Facebook este cea mai mare rețea de socializare din lume, cu peste un miliard de utilizatori.  

3DOTS STORIES Facebook Page

×