x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul LOGAN 2 şi SANDERO 2, gata de lansare. Vezi cum arată (GALERIE FOTO)

LOGAN 2 şi SANDERO 2, gata de lansare. Vezi cum arată (GALERIE FOTO)

17 Sep 2012   •   13:44
LOGAN 2 şi SANDERO 2, gata de lansare. Vezi cum arată (GALERIE FOTO)

Cu 12 zile inainte de a fi prezentate oficial, cu prilejul Salonului Auto de la Paris, modelele Logan 2 si Sandero 2 au aparut "necamuflate" luni intr-o revista franceza de specialitate, L'Automobile Magazine.

Pe langa un design nou, care preia elemente de la Duster si Lodgy, principala noutate o reprezinta revolutionara motorizare economica, un propulsor turbo pe benzina, TCE, de 0,9 litri si 90 de cai-putere.

De asemenea, la interior, Logan 2 are o plansa de bord restilizata, care poate incorpora optionalul Media Nav, prezent pe Lodgy, un sistem multimedia cu touchscreen, de 7 inci, care poate controla mai multe functii, precum navigare, radio, muzica ori apeluri telefonice hands-free.

O alta informatie furnizata de L'Automobile Magazine, este disparitia variantei MCV, care va fi inlocuita cu versiuni ale modelelor Lodgy si Dokker.

Trecand la Sandero 2, acesta va incerca sa atraga clientii cu un design nou si un interior ceva mai atragator, care a ramas simplist, dar a primit cateva insertii de aluminiu care vor cauta sa mai estompeze senzatia de austeritate.

Noul Sandero va o lungime de 4 metri, o grila frontala marita, un look mai hotarat si stopuri care, in opinia jurnalistilor din Hexagon, seamana cu cele montate pe un model de succes al nemtilor de la Volkswagen, Polo.

×