x close

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Site-ul www.jurnalul.ro , denumit in cele ce urmeaza "Site-ul" , este proprietatea S.C. Intact Publishing SRL.
Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Site-ul.
Accesul si utilizarea acestui Site se poate face doar cu respectarea acestor conditii de utilizare si a tuturor legilor si regulamentelor in vigoare aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii. In cazul in care sunteti minor, acceptarea se face pentru dumneavoastra de catre reprezentantul/ocrotitorul legal.
In orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului pot fi schimbate. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site.
Avand in vedere faptul ca Termenii si Conditiile de utilizare reprezinta un contract obligatoriu din punct de vedere juridic incheiat intre dumneavoastra si S.C. Intact Publishing SRL, va recomandam sa alocati timpul necesar pentru a le citi cu atentie si sa accesati periodic versiunea actualizata a acestor Termeni si Conditii.
Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.
 
 
1.Utilizarea Site-ului
Site-ul va furnizeaza un pachet bogat de continuturi, informatii, si servicii, utilizarea Site-ului putandu-se face doar pentru obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestui. Utilizarea si/sau accesarea in alte scopuri decat acesta nu este permisa. 
SC Intact Publishing SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul publicat de catre SC Intact Publishing SRL in acest site, materiale protejate prin legile nationale si/sau internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al SC Intact Publishing SRL.
Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, discriminator, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. 
SC Intact Publishing SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC Intact Publishing SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.
Cu exceptia situatiilor cand nu este mentionat altfel in cuprinsul Site-ului, este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al SC Intact Publishing SRL. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al SC Intact Publishing SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC Intact Publishing SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip. 
Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea SC Intact Publishing SRL cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.
Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul SC Intact Publishing SRL.
SC Intact Publishing SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita SC Intact Publishing SRL sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania. 
 
2.Proprietatea Continutului
Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site (“Continut”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC Intact Publishing SRL sau aceasta este autorizata sa le foloseasca.
Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”. De asemenea, va informam ca SC Intact Publishing SRL isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea in judecata prin instantele penale a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.
Orice Continut care consta intr-o marca, denumire comerciala, logo, sau marca de serviciu, caracteristici ale marcii si nume de produse si servicii reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a SC INTACT PUBLISHING SRL sau a altora. Sunteti de acord sa nu utilizati in niciun mod Marcile SC Intact Publishing SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
3.Confidentialitate
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail ale dumneavoastra pe care le transmiteti pe Site , prin intermediul postei electronice sau prin alta modalitate vor fi folosite cu respectarea dispozitiilor legale prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi intreaga noastra Politica de Confidentialitate.
SC Intact Publishing SRL este o companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 21800. 
In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.
In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca SC Intact Publishing SRL sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri: SC Intact Publishing SRL poate stoca si prelucra datele dumneavoastra (i) pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor, (ii) pentru a va contacta in cazul in care veti participa la promotii sau concursuri organizate de catre SC Intact Publishing SRL si (iii) pentru a va trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct. SC Intact Publishing SRL va putea oferi unei terte parti informatii privind utilizatorii platformei (site-ului) cu precizarea ca va oferi doar informatia agregata, si nu individuala despre utilizatorii acesteia (de ex. numar de utilizatori, numar de afisari, cifre de audienta, fara individualizarea sau identificarea utilizatorilor/vizitatorilor).
In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la contact@jurnalul.ro. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la contact@jurnalul.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta SC Intact Publishing SRL, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 15, et 3-4, sector 1, Bucuresti, Cod Postal: 013682. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 
SC Intact Publishing SRL isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile (de exemplu colectarea de informatii cu privire la o adresa de IP,  nu a unui utilizator identificat).
SC Intact Publishing SRL isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi intreaga noastra Politica de confidentialitate.
Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu au dreptul de a prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. 
 
4.Lipsa garantiilor
Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.
Astfel, nu ne luăm niciun angajament cu privire la conţinutul Site-ului, la funcţiile specifice disponibile prin intermediul Site-ului, la fiabilitatea, disponibilitatea şi capacitatea acestora de a vă satisface cerinţele.
SC Intact Publishing SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. SC Intact Publishing SRL nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
 
5.Exonerarea de Raspundere
Utilizarea acestui site se face in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. SC Intact Publishing SRL si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. 
SC Intact Publishing SRL nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi informatici care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.
SC Intact Publishing SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. 
SC Intact Publishing SRL nu ofera nicio garantie ca: (i) utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului va corespunde cerintelor dumneavoastra; (ii) informatiile de pe site vor implini toate cerintele dumneavoastra; (iii) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; (iv) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere; (v) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele.
Informatiile obtinute prin accesarea si utilizarea Site-ului sunt doar in scopuri de informare si nu ar trebui folosite niciodata ca substitut pentru consultanta primita din partea unui specialist calificat. 
Niciun Continut de pe Site nu este destinat a fi utilizat in scopuri comerciale sau de investitii. SC Intact Publishing SRL, afiliatii si licentiatorii sai nu sunt raspunzatori pentru vreo decizie financiara, comerciala sau de investitii luata pe baza acestor informatii.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. SC INTACT PUBLISHING SRL isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, dispozitiilor legale in vigoare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi intreaga noastra Politica cu privire la comentarii.
 
6.Link-uri pe site-urile unei terte parti 
Atunci cand utilizati Site-ul, puteti accesa continut si/sau servicii oferite de alte societati (din cadrul grupului de societati din care face parte SC Intact Publishing SRL si/sau de societati terte). SC Intact Publishing SRL nu isi asuma raspunderea pentru continutul si/sau serviciile pe care nu le furnizeaza.
De asemenea, Site-ul poate contine link-uri (legaturi) catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit SC Intact Publishing SRL. Astfel de link-uri (legaturi) va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. SC Intact Publishing SRL nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. De asemenea, nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
SC Intact Publishing SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
Fara a se limita la cele mai sus mentionate, SC Intact Publishing SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi informatici sau alte elemente cu caracter distructiv sau
Sunt licentioase sau calomnioase.
De asemenea, SC Intact Publishing SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link (legatura) pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea SC Intact Publishing SRL.
 
7.Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare
SC Intact Publishing SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.
Sunteti de acord ca SC Intact Publishing SRL, la alegerea sa, are dreptul sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului in cazul nerespectarii Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera SC Intact Publishing SRL raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva SC Intact Publishing SRL drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.
Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici SC Intact Publishing SRL, nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentiile sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirect, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.
 
8.Legislatie aplicabila si Jurisdictie
Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
 
Acest document a fost actualizat la data de 8 martie 2013

Inapoi la prima pagina
Serviciul de email marketing furnizat de