x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal 4 puteri paranormale pe care toată lumea le are! Mulți oameni nu știu cum să le folosească

4 puteri paranormale pe care toată lumea le are! Mulți oameni nu știu cum să le folosească

08 Mar 2019   •   22:16
4 puteri paranormale pe care toată lumea le are! Mulți oameni nu știu cum să le folosească

Se spune că folosim doar o parte din creierul nostru și dacă l-am optimiza mai mult, s-ar putea realiza fapte dincolo de imaginația oamenilor. Există credințe că ni se atribuie abilități pe care greu le recunoaștem. Concret, mulți oameni cu abilități psihice nu știu nici măcar că le posedă! Fenomenele paranormale sunt mai frecvente decât cred majoritatea oamenilor. Este din ce în ce mai evident că o secțiune relativ mare a populației are cel puțin o abilitate psihică, blocată în adâncurile minții. Deși știința nu le aprobă, paranormalul încă fascinează oamenii, mulți dintre ei fiind mai mult decât convinși de autenticitatea lor.
De exemplu, în lumea fizică, primim informații în diferite moduri. Dacă aș vrea să te invit la o petrecere, aș putea suna la telefon, trimite un mesaj text sau un un e-mail. Indiferent de modul în care ați primit informațiile, rezultatul final este același - sunteți informat.

Este același lucru cu darurile noastre intuitive. Puteți primi mesaje psihice în multe moduri diferite. Destul de interesant, nu-i așa?

Uneori oamenii paranormali sunt considerați ciudați. Pur și simplu nu este adevărat. Toți avem un comportament psihic, dar mulți dintre noi nu știm cum să recunoaștem simptomele. Este doar o chestiune de timp până când abilitățile psihice încep să apară.

Verificați aceste simptome și semne care pot dovedi că aveți abilități psihice. Poate că veți ajunge la o concluzie și vă veți da seama că sunteți, în definitiv, paranormal. (PM)
Toata lumea are puteri paranormale, insa nu multa lume stie cum sa le foloseasca. Mai mult, cand vorbesc despre puteri paranormale, oamenii se gandesc la fiinte extraordinare, vrajitoare, magi etc., fara sa realizeze ca in fiecare exista, sub o forma sau alta, o astfel de putere.

Iata 4 puteri paranormale pe care toata lumea le are:

........................

Citește mai departe aici despre puterile paranormale

×