x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Convingerile în cadrul Theta Healing

Convingerile în cadrul Theta Healing

de Romulus Popescu    |    02 Mar 2013   •   00:41
Convingerile în cadrul Theta Healing
Sursa foto: Thinkstock
“Sentimentele provoacă boli şi bolile provoacă sentimente”.
V. Stibal

Întâlnind persoane care nu se puteau vindeca prin sistemul ei ThetaHealing, Vianna Stibal a ajuns la concluzia că gama largă şi intens manifestată de sentimente şi emoţii , în timpul vieţii creează un aşa-numit Sistem de Convingeri propriu. Acesta evoluează şi se schimbă în viaţă. Convingerile produse în urma manifestării sentimentelor şi emoţiilor negative au “efecte adverse asupra inimii, minţii, trupului şi sufletului...Mai clar, emoţiile constituie un factor major al convingerii că ar trebui să se vindece sau că ar trebui să rămână bolnavi ori să moară”.
V.Stibal mai afirmă că a “descoperit că bolile fizice sunt la fel de individuale ca oamenii înşişi. Începe să se contureze următorul tipar:
•    Dacă boala este cauzată de expunerea la toxine, corpul are pur şi simplu nevoie să fie curăţat şi vindecat.
•    Dacă boala este provocată de Sistemul de Convingeri, atunci convingerea sau convingerile trebuiesc curăţate şi vindecate.
•    Dacă boala are cauze genetice, atunci trebuie curăţat şi vindecat acest aspect”.

Lucrul cu Convingerile permite accesul direct la lumea minţii subconştiente, fiind un mijloc cu ajutorul căruia se pot schimba Convingerile stocate acolo.
Oamenii au capacitatea de a înlătura şi de a înlocui Programele negative cu altele pozitive.

Convingerile au patru niveluri.
Convingerile de bază, adunate din copilărie în această viaţă. Ele sunt stocate sub formă de energie în lobul frontal al creierului.

Nivelul Genetic este cel la care programele sunt transmise de la strămoşi sau sunt adăugate la genele din această viaţă. Ele sunt energii stocate în câmpul morfogenetic al ADN-ului fizic al unei persoane. Este un “câmp” al cunoaşterii care transmite “mecanismelor” ADN-ului ce trebuie să facă.

Nivelul Istoric ce cuprinde amintiri din vieţile trecute sau memoria genetică profundă sau experienţele conştiinţei colective existente în noi. Acestea sunt păstrate în câmpul auric propriu şi ele trebuie să fie rezolvate şi nu anulate ca în cazul celorlalte.

Nivelul Sufletului reprezentativ pentru persoana respectivă. Programele sunt extrase din respectiva persoană, pornind din chakra inimii spre exterior.

Pentru eliberarea şi înlocuirea Convingerilor de la fiecare nivel, Vianna descrie metode concepute de ea în urma experienţei acumulate de-a lungul timpului. La finalul acestei teme expune şi două metode de sinteză valabile pentru ansamblul celor patru tipuri de convingeri. Paşii în cadrul primei metode sunt:
“1.Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi cum coborâţi în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.

2.Vizualizaţi aducerea energiei prin picioare, deschizând pe parcurs toate chakrele. Continuaţi, ieşind prin chakra coroanei, într-un glob de lumină, spre Univers.

3.Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile întunecate, de substanţa gelatinoasă, care reprezintă Legile, de lumina albă, irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenţei.

4.Formulaţi comanda «Atoatecreatorule, fă ca programul “Urăsc oamenii” să fie eliberat, anulat şi rezolvat la Nivelul Istoric, rezolvat la celelalte niveluri, trimis la Lumina lui Dumnezeu şi înlocuit cu programul corect de la Creator. Arată-mi Programul la toate Nivelurile de Convingeri. Arată-mi. Mulţumesc! S-a împlinit!S-a împlinit!S-a împlinit».

5. Spuneţi «Creatorule, arată-mi Nivelul de Bază». Imaginaţi-vă deplasându-vă în zona frontală a creierului. Observaţi ca martor Programul şi energia asociată extragerii, anulării şi trimiterii la lumina lui Dumnezeu a Programului “Urăsc oamenii”. Din partea dreaptă a creierului, veţi observa ca martor un şuvoi puternic de energie care extrage programul negativ şi îl înlocuieşte cu noul Program “Oamenii pot fi buni”, de la Creator.

6. Spuneţi «Creatorule arată-mi Nivelul Genetic». Imaginaţi-vă pătrunzând în câmpul morfogenetic din jurul Celulei Principale din Glanda Pineală (epifiza). Observaţi ca martor şuvoiul rotitor de energie care eliberează Programul “Urăsc oamenii” din câmpul morfogenetic, îl trimite la lumina lui Dumnezeu şi îl înlocuieşte cu noul Program “Oamenii pot fi buni”, de la Creator.

7. Spuneţi “Creatorule, arată-mi Nivelul Istoric”. Veţi fi dus(ă) într-un loc puţin deasupra capului şi umerilor persoanei pentru a observa ca martor extragerea, rezolvarea, trimiterea la lumina lui Dumnezeu a Programului “Urăsc oamenii” şi a spălării, curăţării şi înlocuirii tuturor părţilor(fragmentelor) de suflet, cu noul Program “Oamenii pot fi buni” de la Creator.

8. Spuneţi “Creatorule, arată-mi Nivelul Sufletului”. Deplasaţi-vă la chakra inimii şi observaţi ca martori cum Programul “Urăsc oamenii” este eliberat din suflet, din “tot ceea ce este” această persoană. Observaţi ca martor energia noului Program “Oamenii pot fi buni” de la Creator, care pătrunde din chakra inimii până în câmpul auric.

9. Imediat ce vizionaţi că procesul s-a încheiat, curăţaţi-vă (clătiţi-vă), reveniţi în propriul spaţiu, împământaţi-vă, aduceti energia Pământului până la chakra coroanei şi faceţi o Întrerupere a Energiei”.

Pentru validarea Programului de Eliberare se va cere celui tratat să spună cu voce tare “Urăsc oamenii la toate Nivelurile Convingerilor”. Dacă persoana, care trebuie să stea în picioare, se înclină pe spate la un răspuns “NU”, înseamnă că programul legat de acest sentiment a fost eliminat şi înlocuit la toate Nivelurile Convingerilor.

A doua metoda are paşii următori:
“1. Cereţi permisiunea verbală pentru a elibera şi a înlocui Programul ales.

2.Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi cum coborăţi în Pământul-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.

3.Vizualizaţi aducerea energiei prin picioare, deschizând pe parcurs toate chakrele. Continuaţi, ieşind prin chakra coroanei, într-un glob de lumină, spre Univers.

4.Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai întunecate, de substanţa gelatinoasă care reprezintă Legile, de lumina albă, irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan al Existenţei.

5.Formulaţi comanda «Atoatecreatorule, fă ca Programul (numiţi programul) să fie eliminat de la toate cele Patru Niveluri, deodată». Cereţi ca aceste Programe să fie extrase, anulate şi înlocuite la toate Nivelurile, cu excepţia Nivelului Istoric; la acest nivel, Programul trebuie rezolvat şi înlocuit cu Programul corect. «Arată-mi. Mulţumesc! S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!».

6.Pătrundeţi în spaţiul persoanei şi vizualizaţi cum toate cele Patru Niveluri se prezintă în acelaşi timp.

7.Vizualizaţi Programele înlocuirii energiei de la toate cele Patru Niveluri, rezolvării la Nivelul Istoric şi trimiterii la lumina lui Dumnezeu. Vizualizaţi energia noilor Programe venite de la lumina lui Dumnezeu şi înlocuirea la toate cele Patru Niveluri.

8.Rămâneţi în spaţiul persoanei până când credeţi că lucrarea s-a încheiat.

9.Imediat ce vizionaţi că procesul s-a încheiat, curăţaţi-vă (clatiţi-vă), reveniţi în propriul spaţiu, împământaţi-vă, aduceţi energia Pământului până la chakra coroanei şi faceţi o Întrerupere a Energiei”.

După eliberarea efectuată la cele Patru Niveluri se pot obţine rezultate foarte bune în terapiile ThetaHealing.  

×
Subiecte în articol: theta healing