x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Din anatomia intuitivă a Viannei (2)

Din anatomia intuitivă a Viannei (2)

de Romulus Popescu    |    13 Mai 2013   •   10:37
Din anatomia intuitivă a Viannei (2)

Sentimentele, mereu sentimentele! Cum vine vorba despre boli își face apariția și noțiunea de sentiment. Și virusurile sunt legate de sentimentele noastre, căci despre ele este vorba acum. Sentimentul că nu merităm sau că nu suntem  vrednici într-un anumit context, reține virusurile în organism. Acestea induc gazdei anumite gânduri pentru a-și prelungi durata de viață. În general, suntem imuni la bolile virale când avem o părere bună despre noi. Atunci corpul refuză să accepte boala. Nu demult am scris despre Sistemele de Convingeri. Dacă avem același Sistem de Convingeri, într-o anumită perioadă de timp, ca virusurile, bacteriile, drojdiile sau fungii, adică dacă suntem în rezonanță cu acestea, ele sunt atrase și se atașează de noi. Astfel de afirmații îndrăznețe face în scrierile sale și Vianna Stibal. Virusurile se pot conecta la conștiința umană de grup și agresează persoanele cu care împărtășesc aceleași Programe negative. Virusurile mai au și capacitatea de a se schimba, făcând mutații genetice pentru a supraviețui. Și omul, prin schimbarea frecvențelor specifice sentimentelor negative cu unele pozitive, poate deveni imun la acești agresori microscopici. De asemenea, prin inițierea comenzii ca bacteria sau virusul să ia o formă armonioasă pentru corp sau ca orgamismul să fie în echilibru și armonie perfecte și sistemul imunitar să-și recapete calitatea superioară, aceste microorganisme pot deveni inofensive.

“Pentru a ne proteja de virusuri, trebuie să ne schimbăm convingerile care le atrag spre noi și apoi trebuie să schimbăm virusul, cu ajutorul Lucrului asupra Convingerilor, în același timp. Schimbăm așadar Sistemul de Convingeri al virusului, astfel încât să nu mai fie nevoie să ne atace pentru a supraviețui, transformându-l deci într-o formă de viață inofensivă pentru gazdă. Din moment ce microbii au o conștiință de grup, tot ce trebuie să facem este să le schimbăm conștiința de grup în așa fel încât microbii să nu aibă nevoie să fie atrași de emoțiile noastre... În marele plan al vieții, noi suntem atrași de defectele (atributele negative) ale altei persoane, pe care le împărtășim mai mult decât calitățile. Virusurile sunt atrase de atributele negative ale persoanei, fiindcă negativitatea slăbește o persoană în plan fizic, mental și spiritual.

Virusurile se folosesc de noi ca de niște comunicatori vocali pentru supraviețuirea lor. Cu cât este mai bâtrân un virus, cu atât este mai iscusit. Virusurile mai tinere, cum ar fi HIV/SIDA, nu sunt foarte dezvoltate, din moment ce își ucid gazda. Oamenii intuitivi trebuie să fie atenți că, prin simbioza dintre gazdă și virus, virusul va învăța să trimită gazdei forme-gând care încearcă să o domine, să o determine să nu mai ia medicamentele care ucid virusul ori bacteria. Încă o dată, întrebați-l pe Creator ce se petrece într-adevăr în acea situație.”

Virusurile și bacteriile sunt atrase de metalele grele, din cauza slăbiciunii pe care o provoacă acestea în organism atunci când se găsesc în cantități peste limitele normale. Metalele grele sunt necesare în corpul uman, dar nu toate. De exemplu, aluminiul și mercurul sunt otrăvitoare. Calciul, magneziul, zincul, Acidul Alpha Lipoic (ALA), Omega 3, coenzima Q10, legumele verzi pot contribui la eliminarea din corp a metalelor grele nedorite. Dar o dată cu detoxifierea de metale grele trebuie să fie eliminate și vechile amintiri legate de acestea.

Vianna Stibal descrie pe scurt efectele toxicității metalelor grele asupra corpului și dă apoi sfaturi pentru remedii. Astfel:

“Aluminiul poate provoca bolile Alzheimer, Parkinson, demență, senilitate, tumori, disfuncții renale. Se găsește în unele substanțe antiacide, praf de copt, pastă de dinți, antiperspirante, aspirină tamponată. Pentru eliminarea aluminiului din corp se pot folosi semințe de dovleac, ardei iute de Cayenne, varză roșie.

Florurile produc o îmbătrânire mai rapidă și epuizează rezervele de energie ale corpului.

Fierul oxidează în mod natural în corp. Este otrăvitor dacă are niveluri înalte.

Plumbul produce depresie, demență, cancer, boli imunologice, disfuncții neurologice, scleroză multiplă, alergii, căderea dinților, oboseală, iritabilitate, tulburări nervoase, lipsă de voință. Se găsește în: vopsele vechi, instalații vechi, cutii de conserve, tutun, vopsele vechi de păr, fungicide. Ca remediu se poate folosi busuioc, rozmarin, varză roșie, ceai de mușețel, vitamina C sau vitamina E.

Manganul este necesar pentru reglarea glicemiei, dar în cantitate prea mare poate provoca nebunie. Ucigașii psihopați au niveluri foarte ridicate de mangan în creier.

Mercurul creează depresie, tendințe de sinucidere, pierderea auzului, a memoriei, boala Parkinson, boala Alzheimer, anxietate, autism, multe forme de cancer. Poate face legături cu alte metale grele din corp. Cereți-i Atoatecreatorului să vă arate dacă există. Este otrăvitor în orice cantitate. Se găsește în plombe cu amalgam, medicamente vechi pentru răceală, vopsele. Seleniul, vitamina C, coriandrul, pectinele, algele albastre și Chlorella elimină mercurul din corp. Aceste substanțe pot intra în reacție cu mercurul din plombele cu amalgam și pot determina scurgeri de mercur din plombe. Din acest motiv vă sugerăm să scoateți mai întâi plombele cu amalgam și apoi să faceți curățarea.

Argintul oxidează în mod natural în corp. Este otrăvitor dacă are niveluri înalte. Utilizarea excesivă a argintului coloidal va da pielii o nuanță albăstruie.”

În altă ordine de idei, în perioada contemporană , organismul uman ajunge să fie agresat și de nenumăratele substanțe chimice de sinteză. Una dintre acestea, cel mai des întâlnită, este formaldehida, compus chimic industrial obținut din metanol, gaz natural și unele hidrocarburi joase. Acestea se găsesc în spuma izolatoare din formaldehidă ureică, folosită la izolarea caselor și a rulotelor. Urme de formaldehidă se găsesc în: fibre sintetice, îngrășăminte, pesticide, antiperspirante, șampoane, spray-uri și produse pentru păr, săpunuri, detergenți, apă de gură, pastă de dinți, deodorante de aer, dezinfectante, coloranți și țesături colorate, adezivi, lacuri, cremă de încălțăminte, celofan, cosmetice, substanțe de curățare, balsam de rufe, șervețele de față, plastic, placaj, furniruri, tencuieli, etc.

În organismul uman, stări de dezechilibru pot produce și următorii factori externi:” poluarea mediului: monoxid de carbon, uzine chimice (materiale plastice, solvenți, pesticide), rafinării, centre de prelucrare a deșeurilor, ploi acide, micotoxine (Cryptosporidium); poluarea electromagnetică: linii de înaltă tensiune, frecvențe de comunicații, transformatoare, telefoane, aparate elecrocasnice; câmpuri magnetice cu impact direct: clădiri de oțel, paturi metalice, lucrări dentare, ochelari, bijuterii, catarame, agrafe de păr, sutiene cu structură metalică; ingerarea de toxine: alimente (substanțe chimice dăunătoare, conservanți, întăritori), medicamente (fenol, derivați alcoolici, agenți sintetici de fixare), băuturi (zahăr rafinat, îndulcitori artificiali).”

Vindecarea produsă prin procesele de eliminare a tuturor agresorilor descriși face organismul să treacă prin stări tulburătoare care pot fi confundate cu evoluția afecțiunii. Sunt, de fapt, drumurile de întoarcere către starea de sănătate care trec organismul prin aceleași simptome prin care acesta a mai trecut la debutul afecțiunilor. Și mai trebuie amintit faptul că este necesar Lucrul asupra Convingerilor, înaintea proceselor de curățare.

×