x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Locul din România de unde energia pozitivă izvorăşte în mod miraculos

Locul din România de unde energia pozitivă izvorăşte în mod miraculos

06 Ian 2019   •   09:49
Locul din România de unde energia pozitivă izvorăşte în mod miraculos

Energia pozitivă este la mare căutare în zilele noastre, mai ales atunci când, stresaţi şi deprimaţi din cauza problemelor zilnice reuşim cu greu să ne regăsim echilibrul interior.

Există multe centre energetice în ţara noastră, însă se spune că, dacă ajungi la coloanele de bazalt de la Racoş, simţi încărcătura cu energie pozitivă încă de la prima atingere a rocilor.

Coloanele de bazalt din Racoş au devenit celebre pentru frumuseţea lor. Au forme hexagonale şi, privite din depărtare, seamănă cu o orgă de piatră, parcă cioplită de un meşter iscusit. Formaţiunile au o înălţime cuprinsă între 10 şi 15 metri şi s-au format ca urmare a răcirii rapide a lavei vulcanice, ajungând la o vechime de un milion şi jumătate de ani.

Rezervația naturală de la Racoş Braşov se întinde pe o suprafață de 1,10 hectare. Aici se găsesc coloane masive de bazalt, cu o geologie caracterizată prin prezența scurgerilor de lavă şi lacul de smarald.

Bazaltul este o rocă vulcanică, care ia naștere prin răcirea lavei. Se folosește în construcții, îndeosebi la pavaje. Însă bazaltul de aici emană o energie pozitivă inexplicabilă. Mai mult decât atât, localnicii spun că dacă petreci câteva ore lângă monumentul natural, te vindeci de orice boală.

Cei care au trecut pe la Racoş pot confirma că starea lor de spirit brusc s-a schimbat... în bine. 

De fapt, în ce constă acest fenomen unic? Cum te ajută rocile de bazalt să îți îmbunătățești starea de sănătate?

..............................

CItește mai departe despre fenomenul energetic de la RACOȘ

Te-ar interesa și Hemodializa şi fistula arteriovenoasă

 

×