x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Profeţie îngrozitoare: "Va avea loc un război cutremurător"

Profeţie îngrozitoare: "Va avea loc un război cutremurător"

25 Mai 2015   •   15:40
Profeţie îngrozitoare: "Va avea loc un război cutremurător"

În inima Asiei, în deşertul Mongoliei şi în munţii Tibetului circulă deja de multe sute de ani legenda ţinutului Agarthei şi a conducătorului său, regele lumii. Agartha este, conform credinţei multor oameni, o lume în interiorul Pământului care trebuie să se compună din peşteri uriaşe sub ţinutul înalt din centrul Asiei în care trebuie să fi pătruns prin intrări secrete vechi triburi şi care se pare că trăiesc până în ziua de astăzi o viaţă secretă.

Vezi şi GERMANIA va câştiga AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL prezice omul care a anticipat venirea comunismului


Acest Shangri-La subterestru trebuie să mai existe încă sub ţinuturile conduse de comunişti şi de fiecare dată când regele lumii ordonă, Pământul este invadat brusc de păsări şi de alte animale, scrie lovendal.ro. Cu sute de ani înainte acest rege al lumii a făcut o profeţie, care – calculându-se din momentul în care a început să se împlinească – ca multe alte profeţii face referire la cea de-a doua jumătate a secolului XX.

Citeşte şi Ultima profeţie a lui Nostradamus se va împlini anul acesta. Ceva groaznic se va întâmpla pe 25 noiembrie


"Oamenii îşi vor neglija sufletele tot mai mult. Cea mai puternică nenorocire va domni pe Pământ. Oamenii vor fi ca animalele însetate de sânge, vor tânji după sângele fraţilor lor. Semiluna se va întuneca şi susţinătorii ei se vor prăbuşi în minciuni şi război interminabil. .. Coroanele regilor vor pica... Va avea loc un război îngrozitor între toate popoarele lumii. Naţiuni întregi se vor scufunda... Foamete... Infracţiune, care nu cunoaşte legea, incredibil de prematur pentru lumea noastră... cei urmăriţi vor cere atenţie din partea întregii lumi."

Mai multe detalii despre cutremurătoarea profeţie pe RomâniaTV.net.


Citește și VINE AZI CUTREMURUL APOCALIPTIC? Profeția, virală pe internet

×