x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Vampiri energetici. Care sunt plantele de apartament care ne fură energia și ne sleiesc de puteri

Vampiri energetici. Care sunt plantele de apartament care ne fură energia și ne sleiesc de puteri

13 Mai 2019   •   10:25
Vampiri energetici. Care sunt plantele de apartament care ne fură energia și ne sleiesc de puteri

Vampiri energetici se află peste tot în jurul nostru, chiar și în cele mai inofensive plante cu care ne-am decorat apartamentul. Înainte de a alege cu ce ne înfrumusețăm viața, e bine să știm ce anume ne poate face rău.

Toți ar trebui să eliminăm în mod regulat energia negativă. Așa cum ne curătăm mâinile, părul și corpul și casele noastre de murdărie, ar trebui să ne curătăm aura și să ne păstrăm casele, mașinile și locurile de muncă curate.

Chiar și o cantitate mică de energie negativă, cum ar fi o scurtă discuție cu o persoană negativă, de exemplu, poate să rămană în mintea noastră prea mult și să strică ușor restul zilei.

Energia negativă atrage mai multe evenimente nefaste, oameni și circumstanțe. Se acumulează foarte repede în anumite condiții și distruge echilibrul natural și bunăstarea.

În timp ce multe plante sunt utilizate în mod obișnuit pentru a decora o casă sau un birou sau pentru a lumina o curte sau o grădină, există anumite plante care pot diminua efectiv fluxul de energie pozitivă într-un spațiu.

Anumite plante sunt capabile să purifice aerul, în timp ce altele pot oferi un sentiment de bunăstare, pace și chiar scutire de stres.

A scăpa de energia negativă din jurul tău este un pas important pentru a-ți recâștigă sănătatea și fericirea.

Trebuie doar să știți care sunt aceste plante de care să vă feriți, pentru putea fi capabili să promovați energia pozitivă care vă va aduce beneficii. (PM)

Nu exista om care sa nu se fi intalnit macar o data cu un vampir energetic. O persoana care, pur si simplu, sa-l sleiasca de puteri. Stiati, insa, ca si plantele pot fi vampiri energetici? Iata care sunt plantele de care trebuie sa te feresti si ce plante ar trebui sa ai in casa, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cartii “Vampirii si donatorii casei. Secretele protectiei energetice”.

Vampiri energetici. Plante care ne fac rău

Iată și o listă completă a plantelor de apartament care ne „fură” energia:

..............................

Citește mai departe despre cum te ferești de vampirii energetici

×