x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Vampiri energetici. Plante și animale de care să te ferești

Vampiri energetici. Plante și animale de care să te ferești

15 Apr 2018   •   11:18
Vampiri energetici. Plante și animale de care să te ferești

Ați avut vreodată experiența de a vă simți epuizați, obosiți, plictisiți, iritați, stresați, copleșiți sau deprimați, după doar câteva momente petrecute în compania unei persoane, animale sau plante de apartament?

Dacă aceasta descrie o experiență în care nu va regăsiți des, șansele de a fi fost în compania unui vampir energetic sunt destul de mari. Vampirii energici pot fi familia, prietenii, colegii, profesorii, vecinii și chiar plantele sau animalele.

Cu toții atragem energia din surse diferite pentru a ne alimenta stările emoționale și acest lucru poate energiza în mod esențial celulele din corpul nostru.

De asemenea, energia ne provoacă creșteri ale cortizolului și celule de catabolizare în funcție de declanșatorul emoțional. (PM)

Nu exista om care sa nu se fi intalnit macar o data cu un vampir energetic. O persoana care, pur si simplu, sa-l sleiasca de puteri. Stiati, insa, ca si plantele pot fi vampiri energetici? Iata care sunt plantele de care trebuie sa te feresti si ce plante ar trebui sa ai in casa, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cartii “Vampirii si donatorii casei. Secretele protectiei energetice”. 

Plante vampiri energetici

.........................

Citește mai departe și află de ce plante și de ce animale trebuie să te ferești. Care sunt VAMPIRII ENERGETICI din casa ta

×