x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 INEDIT LA OLIMPIADĂ! Sărituri în apă: chinezoaica He Zi, medalie de argint şi cerere în căsătorie

INEDIT LA OLIMPIADĂ! Sărituri în apă: chinezoaica He Zi, medalie de argint şi cerere în căsătorie

15 Aug 2016   •   13:06
INEDIT LA OLIMPIADĂ! Sărituri în apă: chinezoaica He Zi, medalie de argint şi cerere în căsătorie
Sursa foto: Digi Sport

Chinezoaica He Zi, medaliată cu argint în concursul de sărituri în apă de la trambulina d 3 m, duminică la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a avut parte de noi emoţii la coborârea de pe podiumul de premiere, fiind cerută în căsătorie de un alt săritor din delegaţia Chinei.


Scena a fost surprinsă în direct de postul oficial de televiziune al Jocurilor Olimpice (OBS).

Qin Kai, el însuşi medaliat cu bronz în concursul masculin, la sărituri sincron de la trambulina de 3 m, s-a apropiat de He Zi, imediat după încheierea ceremoniei de premiere şi a îngenunchiat în faţa proaspetei vicecampioane olimpice, cerându-i să devină soţia sa, în timp ce îi oferea un inel de logodnă.

Sportiva chineză a avut nevoie de câteva secunde înainte de a realiza ce se întâmplă, iar apoi a acceptat cererea în căsătorie, spre bucuria lui Qin Kai, dar şi a spectatorilor prezenţi în tribune, care i-au aplaudat îndelung pe cei doi îndrăgostiţi, în timp ce aceştia se îmbrăţişau, înainte de a părăsi incinta ţinându-se de mână.

"Suntem împreună de şase ani, însă nu mă aşteptam să mă ceară în căsătorie chiar astăzi", a declarat He Zi, etalându-şi cu mândrie inelul de logodnă.

Sursa: AGERPRES

×