x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 OLIMPIADA. Cătălina Ponor, după victoria echipei feminine de spadă - Bravo fetelor, aţi spart gheaţa

OLIMPIADA. Cătălina Ponor, după victoria echipei feminine de spadă - Bravo fetelor, aţi spart gheaţa

12 Aug 2016   •   13:01
OLIMPIADA. Cătălina Ponor, după victoria echipei feminine de spadă - Bravo fetelor, aţi spart gheaţa
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Gimnasta Cătălina Ponor le-a felicitat vineri, printr-un mesaj postat pe un site de socializare, pe componentele echipei feminine de spadă pentru câştigarea titlului olimpic, precizând că acestea ''au spart gheaţa'' aducând prima medalie României la Rio de Janeiro.

''Bravo, bravo, bravo fetelor! Aţi spart gheaţa! În sfârşit prima medalie vine în delegaţia noastră şi nu una oarecare, ci una de AUR! O victorie meritată şi aşteptată cu sufletul la gură de toată lumea în special de voi. Delegaţia noastră toată vă felicită din suflet! Mâine se poate încă una prin Horia Tecău şi Florin Mergea la dublu. Baftă băieţi şi încă o dată felicitări fetelor noastre. Hai România!'', a scris Ponor pe contul oficial de Facebook.

Echipa formată din Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu a cucerit medaliile de aur după ce a dispus în finală de China, deţinătoarea titlului, cu scorul de 44-38.

Tricolorele au adus prima medalie delegaţiei României la Jocurile de la Rio.

A fost, totodată, a 16-a medaliei a scrimei româneşti la Jocurile Olimpice, dintre care patru de aur, cinci de argint şi şapte de bronz. România a cucerit în premieră o medalie de aur pe echipe la scrimă.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: catalina ponor spada scrimă olimpiada jo 2016