x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Anchete Un băieţel de 11 ani e dispărut de ieri, împreună cu frăţiorul său

Un băieţel de 11 ani e dispărut de ieri, împreună cu frăţiorul său

04 Iul 2014   •   12:21
Un băieţel de 11 ani e dispărut de ieri, împreună cu frăţiorul său

Ieri seară, în jurul orelor 20:00, o femeie din satul Popeni (judeţul Vaslui) a sunat la 112, sesizând dispariţia copiilor ei, IFTODE MIHAI IULIAN (11 ani) şi ARTENI COSTEL VERONEL (6 ani)

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că, în ziua dispariţiei, cei doi copii se aflau în curtea locuinţei şi se jucau, în timp ce mama lor lucra în gospodărie. La un moment dat, femeia a observat că poarta locuinţei era deschisă şi că minorii nu se mai aflau în zonă.

Mama i-a căutat pe raza satului Popeni, iar seara a anunţat poliţia, apelând la numărul de urgenţă.

Poliţişti Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Vaslui şi cei ai Secţiei 3 de Poliţie Rurală Bârlad au făcut verificări la faţa locului iar în prezent, pentru căutări, sunt organizate echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri, sprijinite de ceţăţeni din localitate.

Semnalmentele copiilor dispăruţi:

IFTODE MIHAI IULIAN (11 ani) are 1,30 m - înălţime, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. În momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou gri şi pantaloni maro, iar în picioare purta papuci din plastic, de culoare albastră.

ARTENI COSTEL VERONEL (6 ani) are 1,10 m - înălţime, ochi albaştri, păr şaten, tuns scurt. În momentul dispariţiei, băieţelul purta un tricou gri, pantaloni negri, iar în picioare avea papuci din plastic, de culoare galbenă.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot ajuta la găsirea copiilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 

×