x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Andreea Marin: ”Sunt mulți oameni cărora le datorez ceea ce sunt astăzi”

Andreea Marin: ”Sunt mulți oameni cărora le datorez ceea ce sunt astăzi”

31 Mar 2014   •   22:39
Andreea Marin: ”Sunt mulți oameni cărora le datorez ceea ce sunt astăzi”

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Despre cariera şi viaţa vedetei s-au scris mii de articole, şi, în continuare, vrem să ştim fiecare detaliu despre ea. Femeia, mama, soţia, vedeta au găsit echilibrul şi frumosul. Iar acest lucru şi nu numai reiese din interviul acordat de Andreea Marin pentru blogul Elei Crăciun.
“V-am promis, dragii mei, că în luna martie o să vă prezint acele femei de care suntem toţi mândri. Andreea Marin este, fără doar şi poate, una dintre ele. Am simţit multă forţă în rândurile de mai jos. Determinare. Linişte. Şi multă muncă, lecţii învăţate de la oameni importanţi. Femeia, mama, soţia, vedeta au găsit echilibrul şi frumosul. Mi-a plăcut foarte mult cum s-a descris Andreea în doar trei cuvinte:  iubire, viaţă, putere. Însă, cel mai mult am apreciat ceea ce o inspiră: oamenii pozitivi.”, a scris Ela Crăciun pe www.elacraciun.ro.

În interviul acordat Elei, Andreea vorbeşte ce înseamnă femeia în opinia sa, dar şi despre oamenii care i-au marcat viaţa ” Sunt mulţi oameni cărora le datorez ceea ce sunt astăzi şi nu vreau să nedreptăţesc pe nimeni. Un profesionist care nu mai este astăzi în viaţă, dar care şi-a pus amprenta pe devenirea mea aşa cum o face un mentor a fost regizorul Valeriu Lazarov. De la el am învăţat cât de importante sunt detaliile, culisele, nu doar lumina reflectoarelor. Dar şi respectarea cuvântului dat şi omenia..”, a declarat Andreea Marin pe www.elacraciun.ro.
Interviul complet poate fi citit aici: http://elacraciun.ro/andreea-marin-sunt-multi-oameni-carora-le-datorez-ceea-ce-sunt-astazi/.

×