x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Carmen Brumă, vedeta de la Happy Channel:  “Viața alături de Vlăduț e frumoasă, provocatoare şi surprinzătoare”

Carmen Brumă, vedeta de la Happy Channel:  “Viața alături de Vlăduț e frumoasă, provocatoare şi surprinzătoare”

26 Oct 2016   •   20:00
Carmen Brumă, vedeta de la Happy Channel:  “Viața alături de Vlăduț e frumoasă, provocatoare şi surprinzătoare”

Carmen Brumă pare că a ajuns în cea mai frumoasă peri­oadă a vieţii ei, atât în plan per­sonal, cât şi profesional. Bruneta şi Mircea Badea formează de 16 ani unul dintre cele mai sudate şi mai discrete cupluri din show­bizul românesc, iar de doi ani şi jumătate ei sunt părinţii unui bă­ieţel vesel, Vlăduţ.  În plan profe­sional, Carmen pare că şi-a găsit locul ideal la Happy Channel, un post dedicat în mare măsură pu­blicului feminin, unde prezintă “Happy Day” şi “Happy Night”, alături de Criss, Vlad şi Rapha.

 

Jurnalul Naţional: Eşti expertă în alimentaţie sănă­toasă şi sport. De unde aceste pasiuni?

Carmen Brumă: Nu sunt expertă, sunt interesată, preo­cupată şi uneori pasionată. Am avut o experienţă cu multe ki­lograme în plus în adolescenţă, am făcut numeroase emisiuni de sănătate, nutriţie, stil de via­ță sănătos, am studiat, am scris cărţi şi am conceput programe de slăbit. Asta ar fi, pe scurt, povestea “pasiunilor mele”.

 

Te simţi responsabilă pentru sănătatea români­lor? Simţi că trebuie să-i ajuţi să aibă un stil de viaţă sănătos?

Nu mă simt responsabi­lă. Eu fac emisiuni de televiziune în care vorbesc cu specialişti despre să­nătate, prevenţia bolilor şi stil de viaţă sănătos. Dacă aceste informaţii sunt de folos, mă bucur. Asta simt.

 

Cum decurge o zi din via­ţa ta?

În mare, trezirea la 5.30, mic dejun, antrenament, filmări pentru “Happy Life by Carmen Brumă” de la Happy Channel, program cu Vlăduţ.

 

Cum e viaţa alături de Vlăduţ?

Frumoasă, provocatoare, surprinzătoare şi câteodată epuizantă.

 

“Durul” Mircea se topeşte în preajma micuţului?

Da, se topeşte. (râde)

 

Dacă Mircea nu era fan al sportului, crezi că reuşeai să îl dai pe brazdă?

Cu siguranţă.

 

Voi doi sunteţi mediati­zaţi separat, dar aţi ales să vă protejaţi viaţa de cuplu şi să v-o trăiţi discret. De ce?

Pentru ca aşa am simţit.

 

Ai avut o dispută cu adepţii dietelor vegetariene legat de consumul cărnii în cantităţi moderate. Îţi menţii afirmaţi­ile? De ce trebuie consumată carnea?

Disputa era legată de con­sumul de proteine animale, de care eu cred că avem nevoie, pentru ca organismul nostru să funcţioneze optim. Şi, da, cred că trebuie să mâncăm şi carne, în cantităţi moderate, dintr-o sursă sigură, dacă se poate, şi preparată corect.

 

 

Eşti Happy?

Da, dar cu program! (râde) De luni până joi, de la 8.30 şi de la 23.20, vinerea -de la 8.30, iar sâmbăta -de la 9.00, pe Happy Channel!

 

Cum te înţelegi cu echipa de la “Happy Day”? Ce ai gă­sit la acest canal TV faţă de altele?

Foarte bine, cred că a fost dragoste la prima vedere. Am găsit în primul rând o compa­tibilitate între mesajele noastre şi modalităţile de transmitere, plus un public feminin dornic de informaţie legată de tot ce înseamnă stil de viaţă sănătos.

 

Cum te descrii în trei cu­vinte?

Om de televiziune.

 

Mai ştii rusă? Ţi-a aju­tat la ceva?

Un pic. Da, în vacanţe, dacă vorbeam ruseşte eram mai bine privită.

 

Ai scris mai multe cărţi. Cum au fost percepute de pu­blic? Mai ai altele în plan?

Neaşteptat de bine. Sunt mândră şi recunoscătoare că programul meu “3 S -Suplă, Să­nătoasă, Sătulă” (carte şi dvd) a atins un record de vânzări. Da, planuri există.

 

 

În adolescenţă a avut 86 kg

Carmen arată perfect, însă lucrurile nu au stat mereu aşa. În adolescenţă, familia ei s-a mutat la Moscova, fapt pentru care bruneta a intrat în depresie. “Aveam aproape 16 ani când tatăl meu, care se decisese să accepte postul de ataşat militar la Ambasada României la Moscova, a ho­tărât că este riscant să-şi lase odrasla adolescentă în ţară, nesupravegheată. Cred că a făcut bine, pentru că n-am luat-o pe căi greşite, dar am luat în schimb 30 de kilogra­me în plus. Proaspăta Miss Boboc s-a trezit, aproape peste noapte, cu 86 de kilo­grame. Mi-au fost suficiente doar două luni”, a dezvăluit Carmen, în cartea ei, pro­blemele pe care le-a avut în capitala Rusiei.

 

 

Ce alimente nu trebuie să lipsească toamna din meniu

 Odată cu venirea toamnei, Carmen Brumă spune că 5 alimente nu trebuie să lipsească din meniul nostru zilnic. Iată care:

 

1. SFECLA ROŞIE, crudă în salate sau coaptă, are efecte remineralizante şi re­vigorante. Combate anemia şi stimulea­ză funcţionarea ficatului, întăreşte imuni­tatea. Ea mai poate fi consumată ca suc presat la rece, făcut cu ajutorul unui storcător: 200 g sfeclă roşie, 150 g pere, 100 g broccoli, 1-2 cm de ghimbir, 50 ml apă plată.

2. DOVLEACUL este o sursă bogată de betacaroten, fier, zinc, potasiu, fibre cu efect antioxidant, anticancerigen şi de reglare a tensiunii arteriale. Semințele (neprăjite, necoapte), consumate cu tot cu coajă, sunt utile pentru combaterea paraziţilor intestinali şi preven­ţia cancerului de prostată.

3. STRUGURII au puternic efect antioxi­dant, stimulează sistemul imunitar, ajută sistemul digestiv şi pe cel urinar. Pot fi consumaţi chiar ca aliment unic, dar nu mai mult de 1-2 zile.

4. BROCCOLI este una dintre cele mai puternice legume cu rol în prevenţia cancerului. Conţine vitamina C, fier, cal­ciu, betacaroten şi un fitonutrient (sul­foraphanul) care distruge bacteria Helicobacter Pylori, responsabilă de apariţia ulcerului.

5. NUCILE, deşi au multe calorii, com­pensează prin bogaţia de vitamine B, E, minerale, proteine vegetale, acizi grași şi fibre. Ideal este să mănânci miezul păs­trat în coajă până în momentul consumului şi să nu de­păşeşti 5-6 nuci pe zi.

 

×