x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Cristi Brancu: A semnat un contract prin care promite să fie un tată perfect!

Cristi Brancu: A semnat un contract prin care promite să fie un tată perfect!

26 Mar 2017   •   20:35
Cristi Brancu: A semnat un contract prin care promite să fie un tată perfect!

“Agentul VIP” Cristi Brancu e omul care zi de zi disecă viaţa vedetelor la Antena Stars. Acum i-a venit lui însuşi rân­dul să ne dezvăluie cum e viaţa sa de familie, cum are grijă de soţia şi de băiatul lor, cum îi merge emisiunea, dar şi să ex­plice de ce a fost nevoit să semneze un contract prin care se angajează să fie tatăl perfect. Cristi a răspuns întrebărilor Jurnalului Naţional în tandem cu soţia sa, Oana Turcu.

 

Jurnalul Naţional: V-aţi cunoscut pe platourile Ante­nei. Cum au fost începuturile relaţiei voastre?

Cristi Brancu: Aşa se în­tâmplă mereu când eşti făcut unul pentru celălalt. Am crescut cu gândul că voi găsi acea feme­ie care să îmi arate că iubirea adevărată este infinită. Ana Maria Prodan mi-a propus o femeie de afaceri puternică, o personalitate a cosmeticii cu zeci de ve­dete cliente şi, văzând ima­gini cu ea pe net, am simţit ceva, ca niciodată…

Oana Turcu: Ne-am văzut la emisiune, dar numai Dumne­zeu mă putea face să fiu atât de sigură că el va fi, şi dincolo de ceea ce se vedea, bărbatul pe ca­re-l visez. Ştiam că mă va suna, ştiam că ne vom vedea peste câteva zile de la acea emisiune. Mai exact într-o vineri, când eram invitată la un târg de nunţi, alături de alte vedete care urmau să prezinte ro­chii de mireasă. El nu ştia că am să vin…

Cristi: Iar eu eram prezentato­rul evenimen­tului! A făcut astfel în­cât să nu o văd când a venit şi prima noastră seară a în­ceput cu ea îmbrăcată în rochie de mi­reasă! Fix peste nouă luni, ea era din nou în rochie de mireasă. Mireasa mea…

Oana: Totul a venit fi­resc.

Cum aţi luat decizia de a avea un copil? Aţi progra­mat totul sau ați lăsat lucru­rile să vină de la sine?

Oana: Ştiam că el, băiatul, va veni, dar nu am programat nimic. Părinţii mei se tot pregă­teau să devină bunici, iar Cristi aducea vorba cu multă fineţe.

Cristi: Până într-o seară când ea a spus că vrea să fie sigură că voi fi un ajutor de nădejde. Vorbeam cu femeia vieţii mele, dar şi cu un om de afaceri. Aşa că ce poate fi mai convingător decât un con­tract?

Oana: Avem şi acum acasă, plastifiat, contractul prin care promitea să fie un tată perfect. Şi se ţine de cuvânt!

Suntem în luna martie. Voi, băieţii familiei, cum o răsfăţaţi pe “mami”?

Oana: Cu tot ce-mi pofteşte inima…

Cristi: Cu buchete imense de flori. Cu un pahar de prosec­co şi o felie de tort.

Oana: Ne-am răsfăţat la Bran, într-o pensiune minunată, şi pe lacul Vidraru, la Valea cu Peşti. A, şi am primit un măr­ţişor frumos, de pe un site de fashion.

Cristi: Mărţișorul făcut de Teddy la grădiniţă a fost şi mai frumos!

Cum arată acum o zi din viaţa voastră, împărţiţi între proiectele fiecăruia?

Oana: Când deschid ochii, Cristi este lângă mine și mi-a adus deja cafeaua. Apoi, înce­pem planurile zilnice. Ţin legă­tura online cu echipele cu care lucrez. Dar dimineaţa mi-o de­dic şi lui Teddy. La muncă, ajung spre prânz, am întâlniri cu specialişti sau vedete sau facem transmisiuni live. În egală măsură construim, împreună cu echipa “Refresh by Oana Turcu”, pentru cei mai buni invitaţi şi cele mai bune materiale. Seara e a lui Teddy, cu jocuri şi imaginația lui fantasti­că.

Cristi: Eu sunt într-o con­curenţă zilnică cu gusturile şi plăcerile publicului, pentru “Agenţia VIP”. De zece ani. Aşa că dimineaţa analizăm rezul­tatele serii trecute şi trecem la vânătoare de subiecte, înainte, în timpul şi după ședinţa zilnică de sumar. Petrec câteva ore cu Teddy, apoi… la treabă. Adorm mult după miezul nopţii.

Cristi, ai două colege noi. Cum te împaci cu ele?

Cristi: Perfect. Eu sunt om de echipă şi nu există jurnalist cu care să nu fi ajuns pe aceeaşi lungime de undă, de 25 de ani. Adriana Bahmuţeanu şi Rocsa­na Marcu au venit cu energia şi experienţa lor, într-un format unic, prin forţa invitaţilor. Pu­blicul a primit cu interes acest upgrade, formăm o echipă mai bună, cu fiecare zi.

Ce faceți în timpul liber? Cine se ocupă mai mult de Teddy?

Oana: Nu există locul unu şi locul doi, ca timp pentru Teddy. Fiecare are rolul său în ziua lui Teddy. Cristi îl duce şi îl aduce de la grădi­niţă, au jocuri împreună, iar seara, el citește po­veştile. Eu sunt cea care are grijă de alimen­taţie, de tot ce înseamnă medicaţie în caz de răceli şi explorăm împreună internetul căutând excursii, căci e un mare călător. Şi gătim împreună, bio, facem sucuri de iarbă de grâu, sfeclă, rodie.

Cât de mare preţ puneţi pe mânca­rea sănătoasă?

Cristi: Eu mă las pe mâinile ei!

Oana: Ne facem singuri acasă masaj şi împachetări cu produse de slăbire şi tonifiere, de câteva ori pe săptămână, pu­țin sport şi avem mare atenţie la mânca­re! Nu dietă, nu înfometare, ci mâncare după poftă, dar fără paste, pâine, dulciuri şi orez! Mă rog, la tiramisu şi tort am mai scăpat în ultima vreme…

Cristi: Am învăţat cum să mâncăm într-un resort detox din Turcia, la reco­mandarea doctorului Cesur Durak.

Care este cel mai preţios lucru în vieţile voastre?

Oana şi Cristi: Iubirea noastră, băia­tul nostru, fericirea noastră.

Dacă ar trebui să faceţi o schimba­re radicală în carieră, către ce domenii v-aţi reorienta?

Oana şi Cristi: Nimic! Trăim ceea ce am visat!

×