x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special START în "TROFEUL MICROSOFT" pentru BĂSESCU

START în "TROFEUL MICROSOFT" pentru BĂSESCU

de Dan Constantin    |    23 Ian 2015   •   08:08
START în "TROFEUL MICROSOFT" pentru BĂSESCU

Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicațiilor în Guvernul Boc a dezvăluit din arest participarea lui la finanțarea frauduloasă a campaniei electorale prezidențiale din 2009 pentru alegerea lui Băsescu Traian.

Băsescu controla atunci în mod autoritar Guvernul și Sandu a recunoscut că a desfășurat o activitate infracțională pentru a fi menținut în funtia de ministru și în pozitia din PDL. Sandu a dezvăluit proporțiile OPERAȚIUNII FRAUDULOASE pe care a coordonat-o în domeniul lui de activitate pentru stângerea a 5 milioane de euro, cota ce-i fusese datp ca sarcinp de șefii lui. El a menționat în denunț că banii erau predați premierului Boc.

Declarația lui Sandu deschide în mod logic un alt dosar care  are ca obiect finanțarea ilegală, prin mijloace de corupțieș a campaniei electorale a președintelui  Băsescu Traian.

Adrian Nastase a fost condamnat în TROFEUL CALITĂȚII pentru finanțarea ilegală a campaniei electorale. Probele împotriva lui Năstase au fost indirecte, formulate și presupuse de procurori, dar acceptate ca suficiente  de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Pentru a smulge dovezi au fost aduși în proces aproape o mie de martori.

Acum lucrurile sunt mult mai simple pentru procurorii DNA. Există denunțul lui Sandu, dar și al lui Nicolae Dumitru care a dezvăluit mecanismul prin care a fost obligat să finațeze campania electorala pe suportul contractelor Microsoft.

Ca atare, DOSARUL TROFEUL MICROSOFT, are o solidă bază de începere. Chiar în ziua în care DNA a ÎNCHIS DOSARUL FLOTA, pentru Băsescu Traian ÎNCEPE O MARE PROBLEMĂ PORNITĂ DIN DENUNȚUL CARE NU POATE FI IGNORAT. Ce premiu se acordă pentru TROFEUL MICROSOFT?

×