x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Tiron a recunoscut că are ceas Vacheron Constantin

Tiron a recunoscut că are ceas Vacheron Constantin

de Vali Blanaru    |    06 Apr 2010   •   00:00
Tiron a recunoscut că are ceas Vacheron Constantin

Dorina Tiron a recunoscut în seara aceasta că deţine un ceas marca Vacheron Constantin, după ce în cursul zilei afirmase ca are doar "un ceas de aur asa cum are toată lumea'.



"Deţin un ceas (nr. marca Vacheron) pe care nu l-am mai purtat de ceva vreme. L-am cumpărat de la antichităţi şi am dat 3.500 de euro pe el" a recunoscut în cele din urmă Dorin Tiron. Şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri a intrat în direct de la Iaşi la emisiunea "La ordinea zilei" difuzată de Antena 3.

Jurnalul Naţional a publicat ieri un material despre neregulile înregistrate în declaraţiile de avere ale angajaţilor marii familii de la CNADNR. Potrivit surselor noastre, Tiron se afişează la serviciu cu bijuterii de zeci de mii de euro şi un ceas de 50.000 de euro. 

Anterior, Tiron declarase senină că "am un ceas de aur ca orice persoană normală, a cărei valoare nu o pot estima. Consider că la pregătirea şi vârsta mea port numai ce poate avea o persoană normală".

Şeful CNANDR mai spusese şi că bijuteriile pe care le poartă sunt normale şi ceasul, cerceii, inelul şi lanţiăorul pe care le poartă  în intervenţia sa televizata sunt singurele pe care le deţine.

×
Subiecte în articol: redactie