x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DECES - A murit si tatal Mariei Cioncan

DECES - A murit si tatal Mariei Cioncan

29 Ian 2007   •   00:00

Tatal fostei atlete Maria Cioncan, decedata in urma cu o saptamana in urma unui accident rutier produs in Bulgaria, a murit vineri intr-un spital din Cluj-Napoca, la varsta de 60 de ani. Vasile Cioncan, care suferea de cancer pancreatitic in faza avansata, s-a stins din viata la numai doua zile dupa ce fiica sa a fost inhumata.

INMORMANTARE. Corpul neinsufletit a fost adus ieri la Maieru, iar inmormantarea va avea loc astazi, la ora 12:00. Primarul comunei Maieru, Vasile Bors, a declarat ca slujba de inmormantare va fi oficiata de trei preoti ortodocsi din sat, Vasile Cioncan urmand a fi ingropat in curtea Bisericii Sfantul Stefan, in apropierea locului de veci al fostei sportive. "Mare necaz s-a abatut asupra familiei Cioncan. Dumnezeu sa odihneasca sufletele celor trecuti in eternitate si sa aline durerea familiei greu incercate. Va fi ingropat langa fiica lui", a spus Vasile Bors. Vasile Cioncan nu a putut participa la funeraliile Mariei, fiind internat la Spitalul Orasenesc Nasaud din cauza bolii profesionale de pe vremea cand lucra la o cariera de piatra.

ACCIDENT. Decesul lui Vasile Cioncan a survenit la mai putin de o saptamana dupa ce fiica sa a incetat din viata in urma unui nefericit accident de circulatie. Maria Cioncan, medaliata cu bronz in proba de 1.500 de metri la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, a murit pe loc dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit de un copac de la marginea soselei dintre Sofia si Plevna. Fosta atleta, in varsta de 29 de ani, se intorcea in Romania, impreuna cu membrii staff-ului sau tehnic, dupa un stagiu de pregatire efectuat in Grecia.

×
Subiecte în articol: sport cioncan