x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Anchetat pentru viol, brazilianul Brandao rămâne în arest!

Anchetat pentru viol, brazilianul Brandao rămâne în arest!

09 Mar 2011   •   10:19
Anchetat pentru viol, brazilianul Brandao rămâne în arest!
Sursa foto: /Reuters

Atacantul brazilian al echipei franceze Olympique Marseille, Brandao, va mai rămâne în detenţie preventivă încă 24 de ore pentru o presupusă agresiune sexuală, au anunţat surse apropiate anchetei, citate de AFP.

Fotbalistul de 30 de ani, care a fost arestat la locuinţa lui din Marsilia şi plasat în detenţie în dimineaţa zilei de marţi, este audiat de poliţiştii de la moravuri în cadrul unei anchete în care este acuzat de viol, deschisă de parchet.

O tânără în vârstă de 30 de ani a depus la sfârşitul săptămânii trecute o plângere în care îl acuza pe Brandao că a violat-o în maşina lui după ce s-au întors dintr-un club de noapte din Aix-en-Provence, o localitate situată în apropiere de Marsilia.

Evaeverson Lemos da Silva, "Brandao" respinge aceste acuzaţii. "Clientul meu este liniştit, neagă toate acuzaţiile", a declarat avocata acestuia, Patricia Clusan.

Victima, care a fost supusă unor teste medicale în week-end, a explicat că a depus plângerea târziu, deoarece credea că nu va fi luată în serios.

Atacantul joacă din ianuarie 2009 la Olympique Marseille, după ce a evoluat la echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk.

×