x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Becali îşi dă iar în petec: ”Cei de la Nord să-i bată pe ăia de la Sud”

Becali îşi dă iar în petec: ”Cei de la Nord să-i bată pe ăia de la Sud”

28 Apr 2011   •   14:18
Becali îşi dă iar în petec: ”Cei de la Nord să-i bată pe ăia de la Sud”
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, pune condiţii aberante pentru a se răzgândi în privinţa planului de a muta echipa pe noul stadion naţional din sezonul viitor. Becali spune că şi-ar putea schimba decizia doar dacă fanii de la Peluza Sud îşi vor cere iertare sau dacă vor fi "liniştiţi" de cei din Peluza Nord.

"Dacă ăia de la Sud vin cu pancarte «Iartă-ne nea Gigi, rămâi în Ghencea», numai aşa rămân. Vă jur că numai aşa rămân. Altfel, «salute tată». Poate văd pancarte, dar nu cred, nu mai am încredere în ei. Trebuie să facă ei curăţenie, cei de la Nord sunt vreo 3.000-4.000. Nu că fac instigare. Dacă ei mizează pe bătăi, să se bată ei 300 cu ăştia 3.000. Să vedem care sunt mai puternici, ăştia ai mei de la Nord sau ăia 300 de la Sud. Să-i bată pe ăia şi să-i liniştească. Sau să nu-i mai lase ei", a spus Becali.

Finanţatorul a menţionat că îi va putea urmări mai uşor şi pe jucătorii stelişti dacă baza de pregătire va fi în Băneasa. "De la vară se vor schimba multe. În trei-patru luni pot să termin şi baza sportiva, în pădure la Băneasa. Vor fi patru, cinci terenuri, un hotel de 50-60 de camere. Să fie acolo, sub ochii mei. Dimineaţă la 8-9, pac. Ce mai pot spune după aia? Bază sportivă, nu o să mai am treabă, de jucat nu mai joc în Ghencea, joc pe Lia Manoliu. Scriu la peluza lor «Istoria e a voastră» şi le-o las lor istoria. Exact acolo, la Peluza Sud. Şi ăştia de la Nord, dacă vor să vină cu istoria mea, şi cu istoria adevărată, a lui Duckadam, cum e recunoscută de milioanele de români, să vină la istoria asta. Dacă vor istoria aia nebună a lor, ce visează ei, cai verzi pe pereţi, îi las acolo. Să stea, să se ducă duminica şi să plângă la morminte părăsite. Totul va fi degradat, cu nocturnă cu tot. Şi să rămână ăia de la Sud cu peluza lor", a mai spus Becali.

El a precizat că va renunţa şi să se mai judece cu Ministerul Apărării Naţionale pentru Stadionul Steaua. "Pentru ce să mă mai judec şi cu MApN-ul? Plec eu singur. Acum avem termen, o să-i spun judecătorului să acorde un alt termen, ca să pot să-mi iau lucrurile de acolo, şi plec, nu mai trebuie să ne certăm", a afirmat Becali.

Gigi Becali a anunţat că îşi va face şi o firmă de pază, care să-l protejeze de "huligani drogaţi". "Cine vrea şi mă iubeşte pe mine vine la Lia Manoliu. Ce să fac? Să mă bat cu pietre? Milioanele de suporteri poate nu sunt de acord, dar trebuie să înţeleagă şi ei că nu o mai pot scoate la capăt cu huliganii. Nu mai au ce să facă pe urmă. Fac eu şi o firmă de pază şi nu o să mai poată arunca nici cu pietre. Şi la cea mai mică înjurătură nu va mai intra niciodată. Totul e legal. Fac totul numai ca să scap de acei huligani drogaţi", a menţionat Gigi Becali.

×