x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cătălina Ponor s-a operat la picior într-o clinică din Viena

Cătălina Ponor s-a operat la picior într-o clinică din Viena

21 Oct 2015   •   22:35
 Cătălina Ponor s-a operat la picior într-o clinică din Viena

Sportiva Cătălina Ponor, marea absenţă a echipei României la Mondialele de gimnastică artistică de la Glasgow, a suferit o intervenţie chirurgicală la un picior, la Viena, şi va reveni sâmbătă în ţară.

"Doctorii au zis că recuperarea durează cam şapte săptămâni. Mai stau aici doar până sâmbătă şi apoi mă întorc acasă, unde voi continua exerciţiile. Ne vedem acasă, România!'', a declarat Ponor pe site-ul suntemcuvoi.ro, dedicat echipei feminine de gimnastică a României.

Operaţia a fost de curăţare a aderenţelor de pe tendonul lui Ahile, rearanjarea sinovialei şi infiltraţii pentru gambă, care vor grăbi procesul de recuperare, potrivit sursei menţionate.

''Mai dureros e că nu pot să fiu cu fetele la Glasgow! Vreau să le mulţumesc domnului Bellu şi doamnei Mariana (Bitang, n.red.) pentru că au fost tot timpul alături de mine. Dacă nu erau ei cu atitudinea lor pozitivă, poate nu făceam faţă atât de bine. Şi mai vreau să îi mulţumesc şi doctorului Weinstabl pentru operaţie", a mai spus Ponor.

Multipla campioană olimpică a revenit în sala la gimnastică la începutul anului, dar a ratat Mondialele care încep vineri la Glasgow: ''Am simţit dureri în ultimele cinci luni la tendonul lui Ahile şi la gambă. Dar am tot tras cu ce am putut: pastile, injecţii, doar să nu mă opresc din pregătirea de Mondiale. Dar, din păcate, a cedat". Sper să mă recuperez cât mai repede şi cât mai bine, ca să fiu aptă pentru Europene şi Olimpiadă, să pot ridica drapelul pe cea mai înaltă treaptă şi să auzim cu toţii, iar şi iar, imnul nostru naţional".

Ponor le-a urat succes şi colegelor sale la Glasgow: "Să aibă încredere, să îşi facă exerciţiile ca acasă şi să intre în concurs fără emoţii. Hai România!".

×
Subiecte în articol: catalina ponor