x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cluburile de fotbal din Manchester oferă un milion de lire sterline victimelor atentatului

Cluburile de fotbal din Manchester oferă un milion de lire sterline victimelor atentatului

25 Mai 2017   •   15:05
Cluburile de fotbal din Manchester oferă un milion de lire sterline victimelor atentatului
Sursa foto: Manchester United‏ - Twitter

Cluburile de fotbal Manchester United şi Manchester City vor contribui cu suma de un milion de lire sterline (1,15 milioane euro) la un fond de ajutorare a victimelor atentatului terorist care a avut loc luni în oraşul englez, au anunţat cele două grupări, citate de AFP. 

"Cluburile de fotbal Manchester United şi Manchester City s-au unit pentru a se angaja a dona un milion de lire sterline unui fond de urgenţă instituit în parteneriat cu Crucea Roşie după atentatul soldat cu 22 de morţi şi 64 de răniţi", se arată în comunicatul comun. 

Agerpres aminteşte că Manchester United a câştigat în premieră Europa League la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe Ajax Amsterdam cu scorul de 2-0 (1-0), în finala desfăşurată pe Friends Arena din Stockholm. Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor atentatului terorist de luni seara de la Manchester. 

Yaya Toure, mijlocaşul ivorian al echipei Manchester City, şi agentul său, rusul Dimitri Seluk, au promis şi ei că vor dona suma de 100.000 de lire sterline (116.000 euro) pentru ajutorarea victimelor atentatului produs luni seara la Manchester Arena. 

Sursă foto: Manchester United -Twitter

×