x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport FOTO Cum arată noul hotel de lux al lui Cristiano Ronaldo

FOTO Cum arată noul hotel de lux al lui Cristiano Ronaldo

03 Oct 2016   •   11:02
FOTO Cum arată noul hotel de lux al lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, atacantul vedetă al echipei Real Madrid şi al selecţionatei Portugaliei, a inaugurat duminică seara, la Lisabona, al doilea său hotel de lux din reţeaua "Pestana CR7", în care fotbalistul a investit peste 37 milioane euro şi care urmează să se extindă la Madrid şi New York, în cursul anului viitor, informează AFP.


"Am visat întotdeauna să deschid hoteluri, încă de tânăr, deoarece viaţa nu este doar fotbal, chiar dacă fotbalul rămâne marea mea pasiune", a declarat triplul câştigător al Balonului de Aur, în cadrul ceremoniei care a avut loc cu această ocazie.

"Cu atât mai mult cu cât nu mi-a mai rămas prea mult timp până la sfârşitul carierei mele... aproximativ zece ani", a adăugat Ronaldo cu un ton glumeţ.

"Povestea mea ca jucător a trecut pe la Lisabona, am trăit aici timp de şapte ani şi trebuia ca acest proiect unic în viaţa mea să treacă pe aici", a explicat el.

Click pe imagine pentru a vedea intreaga GALERIE FOTO



Hotelul, care are 82 de camere, este situat în inima cartierului istoric Baixa şi şi-a deschis porţile pentru clienţi la începutul lunii septembrie.

Primul hotel sub marca "CR7" a fost inaugurat în luna iulie, la Funchal, capitala arhipelagului Madeira, unde îşi au originile starul lui Real Madrid şi grupul hotelier Pestana.

Jucătorul, în vârstă de 31 ani, campion al Europei cu echipa Portugaliei în această vară, s-a lansat deja în afaceri, investind pe piaţa modei, având propria marcă de încălţăminte, lenjerie şi cămăşi.

După ce a evoluat duminică după-amiază în meciul încheiat la egalitate de Real Madrid cu Eibar (1-1), în campionatul Spaniei, Cristiano Ronaldo urmează să se alăture coechipierilor săi din selecţionata Portugaliei, luni seara, în vederea meciului cu Andorra din preliminariile Cupei Mondiale 2018, programat vineri.

Turismul în Portugalia a atins cifre record în ultimii ani. Lisabona a primite 3,6 milioane de vizitatori străini în cursul anului trecut, în creştere 7,5 la sută faţă de anul precedent.

Sursa: AGERPRES

×