x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cristina Ene a câștigat titlul la turneul futures de la Casablanca

Cristina Ene a câștigat titlul la turneul futures de la Casablanca

18 Dec 2016   •   11:00
Cristina Ene a câștigat titlul la turneul futures de la Casablanca
Sursa foto: publicdomainpictures.com

Jucătoarea română de tenis Cristina Ene a câştigat proba de simplu a turneului futures de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, sâmbătă, după ce a dispus în finală de compatrioata sa Oana Georgeta Simion, cu 6-3, 6-2. 

Ene (20 ani, 497 WTA), cap de serie numărul cinci, şi-a luat revanşa în faţa Oanei Simion (20 ani, 476 WTA), a treia favorită, care se impusese în primul duel dintre cele două, anul acesta, în sferturile unui turneu futures la Galaţi, cu 6-3, 1-6, 6-3. 

În semifinale, desfăşurate tot sâmbătă, Ene a dispus de franţuzoaica Josephine Boualem (N. 7) cu 6-3, 4-6, 6-2, iar Simiona a întrecut-o pe Ioana Loredana Roşca (a doua favorită) cu 6-3, 6-4. 

Titlul la dublu a fost adjudecat de cuplul româno-rus Daiana Negreanu/Iana Sizikova, cap de serie numărul unu, după 6-4, 6-2 în finala cu favoritele numărul doi, Loredana Ioana Roşca şi belgianca Deborah Kerf. 

Diana Popescu şi germanca Lisa-Marie Maetschke au câştigat titlul la dublu în turneul futures de la Cairo (Egipt), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după 3-6, 6-0, 10-7 în finala cu ucrainencele Anastasia Ghevel/Iulia Starodubţeva. 

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: tenis cristina ene turneu casablanca