x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cupa Mondiala de Rugby 2015. Florin Surugiu şi-a cerut iubita de soţie pe Wembley, după meciul cu Irlanda

Cupa Mondiala de Rugby 2015. Florin Surugiu şi-a cerut iubita de soţie pe Wembley, după meciul cu Irlanda

28 Sep 2015   •   09:55
Cupa Mondiala de Rugby 2015. Florin Surugiu şi-a cerut iubita de soţie pe Wembley, după meciul cu Irlanda

Mijlocaşul la grămadă Florin Surugiu şi-a cerut iubita de soţie după meciul dintre reprezentativele de rugby ale României şi Irlandei, desfăşurat duminică, pe Stadionul Wembley din Londra, în cadrul Grupei D a Cupei Mondiale.

''Meciul de astăzi a avut o dublă importanţă pentru mijlocaşul la grămadă al României, Florin Surugiu. La finalul partidei cu Irlanda, chiar pe terenul de joc şi în aplauzele colegilor, acesta a cerut-o de soţie pe prietena lui, Alexandra'', potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Rugby, care a postat un clip video cu emoţionantul moment. Alexandra Cuc a spus ''Da'', în aplauzele asistenţei.

Naţionala de rugby a României a fost învinsă de Irlanda cu scorul de 44-10 (18-3), într-un meci în care Surugiu a intrat pe teren în minutul 69, în locul lui Calafeteanu.  

Agerpres

 
Romania player proposes to girlfriend after Ireland matchTAKE A KNEE: Romania's Florin Surugiu takes to the Wembley turf to propose to his girlfriend after their match with Ireland earlier today! Congratulations Florin!!

Posted by Rugby World Cup on 27 Septembrie 2015

×