x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Donald Trump: "Muhammad Ali a murit la 74 de ani! El ne va lipsi"

Donald Trump: "Muhammad Ali a murit la 74 de ani! El ne va lipsi"

04 Iun 2016   •   21:10
Donald Trump: "Muhammad Ali a murit la 74 de ani! El ne va lipsi"

Donald Trump, candidatul republican pentru Casa Albă, s-a alăturat celor care deplâng dispariţia fostului mare campion mondial al greilor, Muhammad Ali, decedat vineri la vârsta de 74 de ani.

"Muhammad Ali a murit la 74 de ani! Un veritabil campion şi un om minunat. El ne va lipsi", se arată în mesajul magnatului american.

La rândul său, Oscar de la Hoya, fost campion mondial de box la şase categorii diferite, în prezent promotor de box, a declarat: "El este cel care a propulsat boxul în epoca de aur şi a făcut popular sportul nostru. Ali reprezenta curajul, el nu a ales niciodată calea uşoară, indiferent dacă era în ring sau în afara lui. Atunci când vorbim de viaţa lui, trebuie să ne amintim că el a căutat întotdeauna performanţa în tot ce a făcut".

Pentru Kareem Andul-Jabbar, fostul jucător al echipei de baschet Los Angeles Lakers şi unul dintre cei mai buni marcatori din istoria NBA, "Muhammad şi-a sacrificat voluntar cei mai buni ani ai carierei sale şi s-a luptat pentru ceea ce a crezut este drept. Făcând asta, el le-a dat curaj tuturor americanilor, Negri şi Albi. Eu măsor poate 2,18 m, dar niciodată nu m-am simţit mai mare decât atunci când am stat în umbra sa".

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump muhammad ali deces doliu box