x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport DRAMA unui celebru gimnast român! Fiul său, în vârstă de doar 3 ani, a murit într-un accident auto

DRAMA unui celebru gimnast român! Fiul său, în vârstă de doar 3 ani, a murit într-un accident auto

27 Noi 2015   •   22:40
DRAMA unui celebru gimnast român! Fiul său, în vârstă de doar 3 ani, a murit într-un accident auto
Sursa foto: rtv.net

Unul dintre cei mai buni gimnaşti pe care i-a avut România, Răzvan Dorin Şelariu (32 de ani), trăieşte o mare dramă. Fiul său, de numai trei ani, a murit, vineri dimineaţă, într-un accident de circulaţie.Rareş Andrei Şelariu, fiul lui Răzvan Şelariu, a fost spulberat de o maşină, chiar în faţa casei, neavând nici o şansă de supravieţuire, potrivit rtv.net.

"Condoleante, Răzvan Şelariu! Familia Dinamo este alături de Razvan Şelariu în momentele de imensă durere prin care trece. Fiul fostului gimnast medaliat cu bronz la JO 2004, Rareş Andrei, a fost lovit mortal de o maşină în faţa casei din Doha (Qatar), unde Răzvan profesa de câţiva ani, ca antrenor al lotului masculin de gimnastică. Suntem consternaţi şi plângem odată cu tine, Răzvan!", se arată într-un mesaj de condoleanţe al clubului Dinamo Bucureşti, la care Răzvan a fost legitimat în România când performa ca gimnast.

Familia Şelariu mai are o fetiţă, Sabrina, în vârstă de 7 ani.

Răzvan Dorin Şelariu - scurta biografie

Răzvan Dorin Şelariu a fost component al lotului olimpic al României, cucerind numeroase medalii europene, dar şi una olimpică de bronz cu echipa, la JO din 2004. În 2008, el a fost ales gimnastului anului în România, titlu pe care l-am împărţit cu Sandra Izbaşa.

După retragerea din activitatea de performanţă s-a îndreptat spre antrenorat, din 2010 pregătind lotul Qatarului, ţară în care s-a mutat cu familia si in care s-a intamplat tragedia.


 

×