x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Eliminat după ce a muşcat un adversar de ureche

Eliminat după ce a muşcat un adversar de ureche

18 Apr 2011   •   12:54
Eliminat după ce a muşcat un adversar de ureche
161629-screenshot.jpg

Jucătorul echipei Alcoyano, Paco Esteban, a fost eliminat pentru că a muşcat urechea unui adversar, la meciul din deplasare cu Mallorca B, câştigat cu scorul de 2-1, duminică, în etapa a 24-a a ligii a treia din Spania, informează Diario de Mallorca.

Esteban a primit direct cartonaşul roşu, în minutul 41, după ce l-a muşcat pe fotbalistul Sergi Enrich atât de tare de ureche încât aceasta a sângerat.

"Ceea ce mi s-a întâmplat este ireal. Se pare că totul a venit ca o consecinţă a meciului din sezonul trecut, pe care noi l-am câştigat şi în urma căruia ei au ratat promovarea. Am fost insultat şi scuipat. După golul lor de 2-1, Esteban a venit şi mi-a spus la ureche: «Eşti un fiu de târfă» şi m-a muşcat", a declarat Enrich.

În schimb, Esteban şi-a motivat gestul prin faptul că a fost scuipat de adversar. "Am greşit, dar nu trebuie să fiu omorât. Cer iertare pentru tot ce s-a întâmplat, în special coechipierilor mei de club. Un fault sau o insultă pot suporta, dar nu suport să fiu scuipat. Asta nu trec cu vederea. Am încercat să-l iau de gât, dar l-am muşcat de ureche. Regret! Este o zi grea pentru mine şi nu mă interesează ce sancţiune mi se poate da", a declarat Esteban într-o conferinţă de presă.

În momentul producerii incidentului, scorul era deja de 2-1 pentru Alcoyano, datorită golurilor înscrise de Fernando Martin '17 şi Raul Fabiani '40. Pentru Mallorca B marcase Uche, în minutul 14.

 

×
Subiecte în articol: video fotbal international extrasport