x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Este Giggs! Fotbalistul adulterin, desconspirat de un deputat!.

Este Giggs! Fotbalistul adulterin, desconspirat de un deputat!.

24 Mai 2011   •   09:36
Este Giggs! Fotbalistul adulterin, desconspirat de un deputat!.

Deputatul liberal-democrat John Hemming nu a luat in considerare o decizie a justitiei engleze si a dezvaluit in Camera Deputatilor numele fotbalistului Ryan Giggs de la Manchester United, care a recurs la tribunal pentru ca identitatea sa sa nu fie mentionata in cazul unei relatii extraconjugale, informeaza AFP.

"Sunt 75.000 de persoane care au dat numele lui Ryan Giggs pe Twitter, evident ca este imposibil sa le inchidem", a declarat deputatul, inainte de a fi oprit de presedintele Camerei Comunelor.

Numele lui Giggs circula deja de mai multe zile pe reteaua Twitter, iar, duminica, cotidianul scotian Sunday Herald a incalcat regula si l-a identificat pe fotbalistul infidel.

Sambata, presa engleza anuntase ca un fotbalist britanic a lansat o procedura judiciara impotriva retelei de socializare Twitter pentru a obtine informatii despre internautii care ar fi incalcat o decizie a justitiei, conform careia mass-media nu poate face dezvaluiri legate de o relatie extraconjugala a sa.

Pentru a impiedica presa sa scrie despre relatia sa cu o participanta la un reality show fotbalistul a recurs la o procedura judiciara speciala, dar internautii au dezvaluit pe site-ul de microblogging Twitter identitatea sa.

×
Subiecte în articol: manchester united extrasport ryan giggs