x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Foresta Suceava, la un pas de desfiinţare din cauza datoriilor la Fisc

Foresta Suceava, la un pas de desfiinţare din cauza datoriilor la Fisc

10 Mai 2017   •   15:00
Foresta Suceava, la un pas de desfiinţare din cauza datoriilor la Fisc

Primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa de fotbal Foresta Suceava ''este la un pas de desfiinţare'', după ce iniţiativa sa privind colecta publică nu a dat rezultate. 

Lungu a spus că, până în prezent, s-au strâns aproximativ 2.700 de lei şi nu crede până pe 18 mai se va putea colecta întreaga sumă, de 300.000 lei, de care are nevoie Foresta pentru a stinge datoria către Finanţe, astfel încât să poată participa la licitaţia de la primărie pentru accesarea finanţării nerambursabile de 1,5 milioane de lei din bugetul local pe 2017. 

Pe de altă parte, consilierul local PSD Florin Cristescu, fost căpitan al fostei divizionare A CSM Suceava, a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului, că iniţiativa primarului de a colecta bani pentru Foresta ''este o umilinţă'' la adresa fotbaliştilor şi a sportului în general. 

Cristescu apreciază că singura soluţie care ar putea rezolva acum problema financiară a Forestei o reprezintă o discuţie cu oamenii de afaceri pentru a-i convinge ''să cumpere bilete la pachet sau abonamente pentru sezonul viitor''. 

Totodată, liderul PSD Suceava, Dan Cuşnir, a declarat că actualul primar PNL ''a îngropat'' în cele patru mandate de edil patru echipe de fotbal, pe care le-a sprijin pe rând, doar în anii cu alegeri locale, ''în scop electoral". AGERPRES

×