x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Halep - Wozniacki. Cum se destinde daneza înaintea finalei de la Australian Open

Halep - Wozniacki. Cum se destinde daneza înaintea finalei de la Australian Open

26 Ian 2018   •   11:53
Halep - Wozniacki. Cum se destinde daneza înaintea finalei de la Australian Open

Halep - Wozniacki, finala Australian Open. Caroline Wozniacki o va întâlni pe Simona Halep în finala Australian Open 2018. Premiul cel mare la Melbourne se ridică la 2,6 milioane de euro, dar sportiva din Danemarca a dezvăluit, chiar înaintea ultimului act, că a câştigat bani în Australia atât pe teren, cât şi în afara lui. "Caro" a recunoscut că a mers la jocuri de noroc şi că a avut şi succes, scrie Digisport.

 

Întrebată despre cum se pregăteşte de marele meci, care se va disputa sâmbătă dimineaţă, de la ora 10:30, sportiva daneză a răspuns: "Totul va fi la fel. Voi intra pe teren, voi lovi câteva mingi, voi încerca să-mi intru în ritm şi să transpir un pic. Pe lângă asta, vreau doar să mă relaxez, să trag un pui de somn, să merg la masaj. Nimic deosebit nu se va întâmpla".

Apoi, Wozniacki a dezvăluit şi cum şi-a petrecut timpul liber la Melbourne: a mers şi a pariat la cazinou. Şi a avut noroc. "Am fost la cazinou de câteva ori, am şi câştigat câteva sute de dolari. Sunt pe plus până acum. Poate mai mergem să jucăm câteva sute, să vedem cum merge şi de data asta.", a mai spus daneza. 

×