x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ilie Dumitrescu vorbește despre impactul pe care îl are momentul când un fotbalist se retrage din viața sportivă

Ilie Dumitrescu vorbește despre impactul pe care îl are momentul când un fotbalist se retrage din viața sportivă

18 Noi 2016   •   16:35
Ilie Dumitrescu vorbește despre impactul pe care îl are momentul când un fotbalist se retrage din viața sportivă
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a declarat vineri, la Arena Naţională, acolo unde este depus trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan, că momentul când se lasă de fotbal afectează foarte mult psihicul jucătorilor. 

"Sunt foarte trist. Mă gândesc acum la cât de fragili suntem toţi în faţa destinului. După ce termini activitatea profesională şi ieşi din fotbal începe o nouă viaţă, ceea ce afectează foarte mult psihicul jucătorilor. Momentul acela când te laşi te afectează foarte mult. Este trist, cuvintele sunt de prisos. E un moment greu acesta, Didi o să rămână veşnic în sufletul meu", a spus Ilie Dumitrescu. 

Printre cei care au mai venit la Arena Naţională să îşi ia rămas bun de la Daniel Prodan s-au mai numărat fostul secretar general al FRF, Adalbert Kassai, antrenorii Ştefan Iovan, Viorel Ion, foştii jucători Pavel Badea şi Adrian Iencsi, în timp ce fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, a trimis o coroană de flori. 

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Daniel Prodan a fost depus vineri dimineaţă la Arena Naţională din Capitală. 

Cortegiul funerar a ajuns în jurul orei 10,00 şi a fost aşteptat de foşti colegi din "Generaţia de Aur" ai lui Daniel Prodan. 

Sicriul va fi depus astăzi, începând cu ora 20,00, la Biserica 'Sf. Ilie' din Pipera. Înmormântarea este programată sâmbătă, la ora 14,00, la Cimitirul 'Sf. Ilie' din Pipera. 

Daniel Prodan a încetat din viaţă miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuinţa sa, la vârsta de 44 de ani. 

Fostul fundaş a strâns 54 de selecţii la echipa naţională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, şi la Campionatul European din 1996. 

Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locală, între 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua Bucureşti, formaţie unde a jucat până în 1996, când s-a transferat la Atletico Madrid, apoi a ajuns în Scoţia, la Glasgow Rangers. În 2000 a revenit la Steaua Bucureşti. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: ilie dumitrescu daniel prodan