x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Încântătoarea Sorana Cîrstea este dependentă de cumpărături!

Încântătoarea Sorana Cîrstea este dependentă de cumpărături!

25 Feb 2011   •   10:25
Încântătoarea Sorana Cîrstea este dependentă de cumpărături!

Sorana Cîrstea se consideră dependentă de cumpărături, iubeşte îngheţata şi timpul liber preferă să-l petreacă alături de familie, se arată într-un material dedicat româncei publicat pe site-ul oficial al turneului de tenis de la Acapulco.

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Acapulco de jucătoarea spaniolă Laura Pous-Tio, 6-2, 6-1.

"Mă simt rău, nu am jucat bine şi sunt puţin dezamăgită pentru că mă aşteptam să trec în turul următor. Am făcut greşeli care nu ar fi trebuit făcute, ar fi trebuit să fiu mai agresivă...",. a declarat Cîrstea, pentru abiertomextenis.com.mx, site-ul oficial al turneului de la Acapulco, în materialul: "Sorana Cîrstea - o fată încântătoare".

Sorana a vorbit, cu această ocazie, despre ce face în vacanţă: "Îmi place să stau acasă pentru că am puţin timp la dispoziţie să stau cu familia mea, uneori mai vin cu mine, dar nu se poate mereu, este complicat, am un frate şi trebuie să stea cu el. Acum relaţia mea cu fratele meu este bună, înainte era mai complicată, el are 16 ani, suntem foarta apropiaţi şi îmi place să stau cu el".

Jucătoarea română mai spune, în materialul din abiertomextenis.com.mx, că în timpul liber îi place să citească: "Îmi place să citesc o carte bună, deşi nu am un autor preferat, totuşi o carte îţi ţine mintea ocupată".

Soranei Cîrstea îi place orice fel de mâncare, însă are o slăbiciune pentru îngheţată "nu contează de ce fel este". Sporturile cu mingea sunt preferatele româncei, favoritul fiind handbalul, la care susţine că este foarte bună.

Sin Bandera şi Camila sunt favoriţii din domeniul muzical, iar colţul preferat din casă este dormitorul. Una dintre cele mai mari temeri ale româncei este să nu reuşească să-şi împlinească visurile.

"Sorana se bucură de orice, mottoul ei ar putea fi: «faptul că trăieşti este un mare motiv pentru a zâmbi», se consideră o persoană optimistă, veselă şi se bucură de toate lucrurile frumoase ale vieţii. Pentru Sorana, Las Vegas este a doua ei casă. Într-o zi obişnuită, Sorana spune că se antrenează trei ore, apoi face recuperare, se bucură de o cină cu familia, prietenii şi merge la un spectacol, iar, dacă mai poate, citeşte puţin înainte de a adormi", notează sursa citată.

Românca se consideră o "dependentă de cumpărături": "Când sunt supărată, merg la mall şi închid ochii, cumpăr şi cumpări, nici nu vreau să văd ce cumpăr. Îmi plac genţile şi hainele, dar şi pantofii, însă am mulţi pe care nu-i pot folosi deoarece au tocuri înalte şi trebuie să am grijă să nu mă accidentez".

Cel mai mult îşi doreşte acum o vacanţă, pentru că anul trecut nu a avut pauză, iar a fi cu familia este prioritatea sa după tenis.

"Sorana Cîrstea vorbeşte trei limbi, română, engleză şi spaniolă şi studiază franceza, şi-a terminat studiile şi se bucură cu un surâs frumos de ceea ce face în fiecare zi", scrie abiertomextenis.com.mx.

×